Arbejdstøj og sikkerhedssko af højeste kvalitet

Hos MASCOT har du altid rig mulighed for at finde alt indenfor arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet.

mascot.png

Kvalitets arbejdstøj siden 1982

Siden 1982 har MASCOT været producent af arbejdstøj. Den dag i dag leverer virksomheden fremragende resultater i hele verden. Grunden til MASCOTs store succes er deres gode produkter indenfor arbejdstøj, tilbehør til håndværkere og sikkerhedssko. Man er ikke i tvivl om, at kvalitet er i højsædet ved denne danske producent, når man har haft noget af deres tøj på. MASCOT har en stor hjemmeside, hvor du som bruger, virksomhed eller forhandler kan sætte dig ind i alle deres produkter. For at gøre det overskueligt for dig har de delt deres hjemmeside op i deres hovedområder som er arbejdstøj, sikkerhedstøj, sikkerhedssko og tilbehør. Under arbejdstøj finder du flere MASCOT serier, som er tilpasset til forskellige arbejdssituationer og ikke mindst brancher. Under sikkerhedstøj kan du læse alt om EN numre og deres populære serier som MASCOT MULTISAFE og den nye MASCOT SAFE SUPREME. Kategorien med sikkerhedsfodtøj giver dig et overblik over sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedssandaler samt sikkerhedsklasser. Under tilbehør kan du se de populære MASCOT arbejdsstrømper, hængelommer, huer og meget andet. Kort sagt finder du alt indenfor arbejdstøj, tilbehør og fodtøj hos MASCOT.

Arbejdstøj til alle erhverv

Rigtig mange store virksomheder har valgt at benytte MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko, da man ved, at kvalitet, komfort og pasform altid lever op til dine, nationale og internationale krav. Også kun de bedste materialer er brugt til MASCOT arbejdstøj, hvilket giver en tryghed og vished om, at tøjet holder. Under sikkerhedsbeklædning kan man også læse om, hvad det forskellige arbejdstøj kan holde til. Hvis du for eksempel arbejder ude i trafikken, offshore eller andre udsatte steder, så er det en god ide at læse om sammensætningen af sikkerhedsbeklædning for at opnå klasse 1, 2 eller 3. Ydermere skal man også læse om certificeringen EN ISO 20471, for at få arbejdstøj, hvor sikkerheden er i top. Når det kommer til hi-vis arbejdstøj, er MASCOT blandt de førende på markedet, hvilket gør dem til det oplagte valg, også på dette område.

MASCOT arbejdstøj - Det åbenlyse valg

Der er dog ingen tvivl om, at MASCOT på verdensplan er mest kendt for deres altid robuste arbejdstøj i høj kvalitet. Man kan være sikker på, at man ikke bare er sikret den bedste beklædning, men også er med på moden. En serie som MASCOT UNIQUE revolutionerede arbejdstøjsbranchen, da den første gang så dagens lys. Det tofarvede arbejdstøj blev med det samme et stort internationalt hit. MASCOT følger tidens trends, men forsøger også at gøre deres arbejdstøj tidløst. Det bedste eksempel på tidløst MASCOT arbejdstøj må uden tvivl være MASCOT IMAGE, som siden 1995 har været at finde i deres sortiment. Mange håndværkere går bevidst altid i det samme arbejdstøj, og det er ofte MASCOT arbejdstøj.

International leverandør af arbejdstøj

Det er ikke kun i Danmark, at MASCOT arbejdstøj er meget populært. I vores nabolande Tyskland, Sverige og Norge er de ligesom danskerne glade for den kvalitet, som MASCOT leverer. Den danske producent af arbejdstøj har i det hele taget rigtig godt fat i hele Europa, men man finder også deres arbejdstøj i lande som Canada, Australien, USA og mange andre steder.

En stor del af MASCOT er deres engagement i sponsorater. I Danmark er de hovedsponsorer for fodboldklubberne SIF og AB. De har også aktiviteter indenfor andre sportsgrene som cykling. I for eksempel Tyskland ser man også greenkeepers fra mange tyske fodboldklubber iført MASCOT arbejdstøj. Så deltager de også i Dakar og er med i serier på Discovery. Kort sagt er MASCOT arbejdstøj at finde i hele verden.

Arbejdstøj med lang levetid

For at sikre sine kunder arbejdstøj i de bedste materialer, har MASCOT lavet aftaler med rigtig mange textilbrands. Blandt de mange brands finder du COOLMAX, Tencel, Kevlar og mange andre. Da den danske virksomhed er meget professionel, og har dyb kendskab til alt omkring beklædning, har de udviklet deres egne brands. Blandt deres egne brands finder du PyroPro®, Bearnylon®, MASCODRY® og MASCOTTEX®. Hvis du gerne vil have arbejdstøj i høj kvalitet, så se efter disse mærker, da de sikre den høje kvalitet og lange levetid.

Du kan som håndværker, servicemedarbejder, industriarbejder eller anden form for arbejder være sikker på, at det bedste arbejdstøj er det fra MASCOT.

Kategorier