Bedre firma frokostordning. Skift til Frokost+, og få mad ud af huset!

På frokostplus.dk finder du hjemmesiden bag den berømte frokostleverandør i Aarhus. De kører ud med mad til firmaer. Flere og flere har spottet denne specialist i firma frokostordninger, der leverer overraskende positivt resultater i forhold til den stærke pris. Som virksomhed i Galten, Malling og Skanderborg kan man også nyde godt af firmafrokost, ligesom det gælder for dem i Egå, Hinnerup og Horsens.

Frokost+

De tilbyder mad til firmaer i forhold til den enkelte virksomheds krav og ønsker

Besøg Frokost+ online for at læse om mad til firmaer, der kan fås som ekstra. Du indgår en aftale med en fleksibel leverandør, der også kan levere mad til andre tidspunkter end frokosten. Det er yderst favorabelt at have et samarbejde med sådan en partner. Nogle virksomheder har en stolt morgenmadstradition, hvor man måske en eller flere dage om ugen samler sig omkring et lækkert morgenmadsbord og får sig en god snak med kollegaerne. Frokost+ leverer også morgenmad, der er med til at give en smilende start på dagen. Brunch er også et måltid, som vi danskere har slugt til os. Til morgenmødet vil brunch være rigtig fint. Man vil få det bedste fra både frokosten og morgenmaden serveret i ét måltid. Forhør dig også hos Frokost+ for at høre mere om deres tapas, festlig frokost og julefrokost. Hvem elsker kage på arbejdspladsen mere end os danskere? Hvis I har kageordning eller behov for en velsmagende kage til en særlig begivenhed, så lad de dygtige bagere hos Frokost+ hjælpe til. Hvis du har andre forespørgsler vedr. mad til dit firma, som kan leveres ud af huset, så klik også ind på www.frokostplus.dk.

Firma frokostordning fra frokostplus.dk er fleksibel

Da flere virksomheder er begyndt med en firma frokostordning, er der også kommet nye udbydere på markedet. Frokost+ er en af dem, som har været i gang i længere tid. De har efterhånden opbygget så mange erfaringer, at de er bundsolide på alle linjer - lige fra råvareindkøb til madlavning og fra levering til kundeservice. Firma frokostordning har også mange faldgruber, og desværre er en del af leverandørerne ikke på så højt kvalitetsniveau. Hvis du vælger Frokost+, kan du vide dig helt tryg. Med deres firma frokost er det ikke kun muligt at tilmelde sig med adresse i Aarhus. Udover at køre til Aarhus, så kører de bl.a. også til Hørning, Randers og Galten.

Kategorier