Denis Jacobsen har oprettet Viet-Jacobsens Fond til glæde for udsatte børn

Denis Jacobsen, den danske erhvervsmand og administrerende direktør i Solix ApS har stiftet Viet-Jacobsens Fond, som du kan læse mere om her.

Denis Jacobsen

Denis Jacobsen har gennemført private-equity forretninger med gode resultater

Denis Jacobsen er en dansk erhvervsmand, administrerende direktør i egen investeringsvirksomhed og fondsejer. Denis Jacobsen startede for alvor sin karriere i London som strategikonsulent for Intermediate Capital Group, hvor han gennemførte enormt lukrative private-equity forretninger. Bl.a. fik han investeret omkring 50 mio. i den danske virksomhed Microtronic, som senere indbragte Intermediate Capital Group 400 mio. i fortjeneste. Senere startede han sin egen investeringsvirksomhed ved navn Solix Group. Denne har også haft enorm stor succes med at købe og investere i virksomheder med potentiale men uden de fornødne ressourcer. Der er mange virksomheder, som lige mangler en vitaminindsprøjtning for alvor at kunne opfylde deres potentiale. Denis Jacobsen kan med Solix Group hjælpe disse virksomheder ved at købe dem, give dem en vitaminindsprøjtning og noget eksperthjælp. Solix Group har mange underfirmaer og kan derfor effektivt og hurtigt flytte rundt på pengene og investere der, hvor det giver mening på langt sigt. Desuden har de en simpel opbygning af virksomheden, som gør det let at tage hurtige beslutninger, og let at kommunikere på tværs af virksomheden, når det skal gå hurtigt. Derfor er det et super effektivt investeringsselskab. Denis Jacobsen investerer kun i virksomheder inden for områder, som Solix har forstand på, og tager ingen forhastede chancer. Sikkerhed og tålmodighed er vigtige dyder for Solix Group, som arbejder for merværdi for aktionærerne. Solix arbejder på forskellige måder og hjælper mange virksomheder med at vokse og med at indfri deres potentialer. Mange virksomheder mangler lige den sidste vitaminindsprøjtning for at kunne komme ud over rampen, og det kan Solix ApS hjælpe med. Denis Jacobsen har også stiftet en fond, som hedder Viet-Jacobsens Fond. Denne hjælper bl.a. veteranformål, udsatte børn fra dårligt stillede familier, samt unges uddannelse i udlandet og almennyttige og godgørende formål. Der er mange gode grunde til at søge denne fond, hvis du skal i gang med et projekt, som passer ind under disse kategorier.

Viet-Jacobsens Fond giver en støttende hånd til danske studerende i udlandet

Den danske erhvervsmand Denis Jacobsen, som har stiftet Solix ApS har også stiftet en fond ved navn Viet-Jacobsens Fond, som har mange forskellige godgørende formål. Viet-Jacobsens Fond støtter bl.a. veteranformål. De danske krigsveteraner, som kommer hjem fra krig har ofte svært ved at komme tilbage til samfundet. Ofte giver krigen fysiske og psykiske mén, og veteranerne får ikke altid den hjælp fra samfundet, som skal til for at de kan tilpasse sig samfundet igen. Bl.a. har de nogle gange svært ved at have et almindeligt arbejde. Derfor støtter Viet-Jacobsens Fond projekter, som støtter veteranerne i deres kamp for at indrette sig i samfundet igen. Der er forskellige måder, hvorpå veteranerne kan få genopbygget deres liv og finde de redskaber og metoder, som gør det muligt for dem at leve normale liv igen. Disse projekter kan finansieres med penge fra Viet-Jacobsens Fond. Så hvis du har et projekt i støbeskeen, som skal hjælpe veteraner i Danmark med at rehabilitere, så kan du søge penge i Viet-Jacobsens Fond, og du vil hurtigt få svar.

Fonden støtter også projekter som hjælper børn fra udsatte familier med at klare sig i samfundet. Der er børn, som får en svær start på livet og som derfor ikke har ligeså let ved at klare sig i samfundet, som andre. Disse børn har nogle gange brug for et lille skub i den rigtige retning for at opbygge den selvtillid, der skal til for at kunne klare sig godt. Det kan være en succesoplevelse, som gør forskellen for dem. Det kan være en klub, et initiativ, og disse formål støtter Viet-Jacobsens Fond. Hvis du har et projekt med formål at hjælpe børn fra udsatte familier, så kan du søge penge fra fonden og på den måde finansiere dit projekt. Du vil hurtigt få svar på din henvendelse, så du kan komme i gang med projektet.

Kategorier