Edelmann Kontorservice tilbyder professionel telefonpasning i topkvalitet

Hos Edelmann Kontorservice tilbydes der gode muligheder for at få passet din telefon, af professionelle medarbejdere. Der tages ansvar for din forretning, hvor telefonen kan passes dagen lang af et professionelt team, så du slipper for det.

Edelmann Kontorservice

Professionel telefonpasning

Edelmann Kontorservice tilbyder telefonpasning af et professionelt team, som står til rådighed hvis dine telefoner overbelastes. Telefonpasningen er en god løsning til når der er ekstra pres på kundeservicen, hvor Edelmann Kontorservice derefter kan tilkobles virksomhedens hovednummer, og modtage opkald. Opkaldet vil blive besvaret med eget virksomhedsnavn, som hvis opkaldet blev besvaret af egen reception eller lignende. Ligeledes kan telefonpasningen være behjælpelig hvis nogle af virksomhedens ansatte bliver sygemeldt, skal på ferie, eller telefonerne skal passes i en frokostpause. På den måde er telefonpasning et smart koncept, da det er nemt og hurtigt at få passet sine telefoner, i pressede tider. Ønskes der mere viden om telefonpasning, kan der mulighederne findes på telefonpasning.com, hvor du finder de løsninger din virksomhed har brug for.

Telefonservice i topkvalitet

Edelmann Kontorservice er en virksomhed som tilbyder telefonservice, til virksomheder i pressede tider. Edelmann Kontorservice byder på venlige og gode og kompetente medarbejdere, der sikrer en telefonservice i topkvalitet. Telefonservicen bygger på et indledende interview med virksomheden, for at lære den bedre at kende. Derefter analyserer Edelmann Kontorservice den gældende virksomheds behov og problemstillinger, for at kunne yde den bedste telefonservice. På den måde sikres en korrekt og professionel telefonservice til kunden, som ikke vil blive påvirket af at det ikke er en ansat i virksomheden, som modtager opkaldende. Læs mere om din virksomheds muligheder på telefonpasning.com, hvor der altid findes gode løsninger til netop dine behov.

Besøg Edelmann Kontorservice allerede i dag, hvis din virksomhed er på udkig efter hjælp til at passe telefonen i travle tider. Mulighederne er mange, så man kan altid ringe ind og finde en løsning.

Kategorier