ERP systemer fra tyske SAP sætter standarden. Få rådgivning hos 2BM

2BM er et dansk IT-konsulenthus med mange års erfaring inden for ERP. Hvis I skal implementere et SAP system, så læs med her.

2BM

Har du brug for en konsulent i ERP?

2BM har mange års erfaring med ERP som IT-konsulentvirksomhed med fokus på SAP. Deres arbejdsmetoder er baseret på informative workshops, analyser og et tæt samarbejde med enhver virksomhed samt respekt og forståelse for denne virksomheds profil og karakter. De kan hjælpe jeres virksomhed med at implementere et EPR system, og de vil være med jer hele vejen igennem processen. SAP er et enormt tilpasningsdygtigt EPR system, som kan matche nærmest enhver virksomheds profil, og det kan på den måde skabe nogle helt unikke løsninger for de enkelte firmaer. Forandringsparathed er et keyword for enhver virksomhed, som vil have succes på nutidens og fremtidens arbejdsmarked, og et ERP system kan hjælpe jer på vej til at have en robust struktur, som kan omstilles til mange forandringer. Administrativ software kan optimere mange arbejdsprocesser, bl.a. finansstyring, bogføring, regnskab, HR, materialestyring, lager, indkøb, salg, distribution og meget mere. Læs videre på www.2bm.dk.

SAP system. Administrativ software til din virksomhed

2BM er medlem af verdens største SAP-forhandleralliance United VARs og har mange års erfaring med at implementere SAP systemer i alskens virksomheder. Hvis du vælger at arbejde sammen med dem i processen, får du altså en solid partner med et globalt netværk. SAP systemet har over 400.000 kunder på verdensplan i over 180 lande. De har over 17.000 partnere og næsten 100.000 ansatte. Det er verdens 3. største producent af administrativ software, og deres løsninger kan klare mange forskellige administrative opgaver, finansstyring, CMR, produktionsplanlægning, projektstyring, salg, HR og meget mere. Ethvert SAP system er forskelligt, for den store fordel er at det er særdeles tilpasningsvenligt. Jeres SAP system understøtter jeres struktur og jeres processer, ikke omvendt, og programmet tilpasses jeres behov uden at der skal kodes. Det gør det til en omkostningsfattig proces at implementere et SAP system i en virksomhed, da det går stærkt og der ikke skal programmører ind over. Tilpasningen sker via de dertil designede tabeller.

Kategorier