Få et bedre indeklima og arbejdsmiljø med produkter fra BBN Nordic

Siden 1988 har BBN Nordic hjulpet mange virksomheder med at gøre deres indeklima og arbejdsmiljø bedre – ikke ved hjælp af MUS-samtaler eller HR-tricks, men gennem løsninger til bygninger. Som eksempel kan nævnes sikkerhedsfilm til vinduer, der beskytter mod hærværk, indbrud og UV stråling, og aflastningsmåtter, som du kan læse mere om her.

BBN Nordic

Beskyt jeres vinduer mod hærværk, indbrud og UV stråling

Ud over at sikkerhedsfilm til vinduer beskytter mod hærværk, indbrud og UV stråling, så har det også sine økonomiske fordele. BBN Nordic sælger rigtig meget sikkerhedsfilm til vinduer, som de selvfølgelig kommer ud og monterer til en meget fordelagtig pris. En af årsagerne til produktets popularitet, er, at man undgår at skifte hele ruder til sikkerhedsglas, ligesom selve glasset i vinduerne får færre ridser. Dertil kommer, at sikkerhedsfilm til vinduer ikke ødelægger udtrykket på bygningens facade eller ændrer lysindfaldet. Hvis du er interesseret i at høre mere om produkterne og monteringen af dem, er BBN Nordic altid glade for at tage en snak – enten over telefonen, på mail eller til et møde. Derudover kan du også blive klogere på sikkerhedsfilm til vinduer, hvis du besøger deres hjemmeside på bbnnordic.dk.

Aflastningsmåtter med kvalitet i fokus

Ergonomiske aflastningsmåtter er kommet for at blive. Især dem der forhandles hos BBN Nordic, hvor kvaliteten altid er i fokus, mens priserne holdes nede. Det skaber nemlig glade og trofaste kunder. Aflastningsmåtter er faktisk også en ting, som gør folk glade. Rigtig mange mennesker i vidt forskellige erhverv bruger deres arbejdsdag stående, gående eller med at bære tunge genstande. Det har desværre sine udfordringer, som i værste fald kan gøre folk kronisk syge eller uegnede til at gennemføre deres arbejde. Det er ikke sundt eller sjovt for den enkelte, mens det for virksomheden også på mange planer er et økonomisk tab. Aflastningsmåtter forbedrer hverdagen for den enkelte kollega, mens virksomheden vil opleve mindre fravær, gladere medarbejdere og dermed højere produktivitet. Så tag en snak med BBN Nordic i dag, og find ud af hvordan din virksomhed kan bruge aflastningsmåtter.

Kategorier