Find relevant persondata i SAP samt modtag SAP support fra 2BM

At 2BM er en del af det store internationale forhandlernetværk United VARs, klæder dem kun endnu bedre på til at fortsætte deres skarpe konsulentarbejde og SAP support. Siden 2000 har de siddet forrest i feltet, når snakken netop er gået på den populære software. Og her kan du lære mere om deres support, og om hvordan du kan finde persondata i SAP via deres Data Discovery Tool.

 

 

2BM logo

Fremragende Data Discovery Tool

Med 2BM og deres Data Discovery Tool kan du nemt finde persondata i SAP. Det er både simpelt og effektivt at udtrække dataene. At kunne identificere persondata er helt essentielt i forhold til, at du og din virksomhed skal leve op til EU-reglerne om GDPR. GDPR er en forkortelse for General Data Protection Regulation, og betyder blandt andet, at privatpersoner har krav på at se de data, som din virksomhed indhenter om dem, hvis de beder om det vel at mærke. Data Discovery Tool er det perfekte værktøj til at finde persondata i SAP, ligesom det også sikrer dig de mest effektive analyser – på trods af, at du vil opleve at vinde en masse tid. 

SAP support med døgnåbent alle dage

2BM har i øvrigt en yderst kompetent SAP support, som har døgnåbent alle årets dage. Alene det faktum er selvfølgelig utroligt imponerende, men det er især i lyset af hurtigheden og det faglige niveau blandt personalet, at supporten opnår så højt et niveau. Der er naturligvis tale om en virksomhed, hvor deres kunder er alfa og omega, men ikke desto mindre er deres specialister ikke blot fagligt dygtige, men også meget serviceorienterede og venlige. Den effektive support er endnu et godt argument for, at du og din virksomhed endelig ikke skal tøve med at kontakte 2BM, hvis i er interesserede i at høre mere om deres produkter og ydelser, som deres SAP support og Data Discovery Tool. Indtil da kan du jo passende læse mere på deres hjemmeside 2bm.dk.

Kategorier