Firmafrokost i København fra Madkonceptet – en populær frokostordning til virksomheder

Madkonceptet tilbyder frokostordning til firmaer i København. Din virksomhed kan også med fordel tilmelde deres service. Læs mere om firmafrokost i hovedstaden på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Det er let at tilmelde sin virksomhed til deres frokostordning

Hos Madkonceptet sørger de hver dag for at tilberede deres frokostordning ud fra friske råvarer. En typisk leverance består af en varm ret, forskellige salater og godt, hjemmebagt brød samt pålæg. Nogle dage tilbydes et ostebord, og andre dage får man en dessert med i prisen. Det er vigtigt, at maden er varieret, så man aldrig kører træt i en frokostordning til ens virksomhed. Madkonceptet tager også specielt hensyn til veganere, religiøse madrestriktioner og allergikere, som kræver speciel kost. Det er essentielt, at alle går mætte fra bordet. Ellers har cateringfirmaet fejlet. Læs mere om denne frokostordning til virksomheder i København på www.madkonceptet.dk, og bestil allerede i dag.

På madkonceptet.dk finder du mere info om deres firmafrokost til København

Den populære firmafrokost blandt virksomheder i København fra Madkonceptet består af hjemmebagt brød, varme retter og fyldige salater. Det er også muligt med forskellige tilvalg. Få fx frisk frugt fra torvet, kage, osteanretning eller smørebrød. Det er også muligt at bestille sandwicher til konferencen eller firmamødet. Madkonceptet opererer fra Ballerup af, men deres firmafrokost leveres ud til arbejdspladser i hele København. Det at samle sig ved middagstid om en god buffet af friske råvarer er en enorm værdi i sig selv. Det skal ikke være hårdt at tage på arbejde, og firmafrokost som diner transportable fra Madkonceptet er en glimrende måde at gøre medarbejdere i København mere glade for at møde op.

Mange virksomheder er allerede kommet med på takterne. Firmafrokost fra et professionelt cateringfirma er en oplagt mulighed for at få sund og lækker mad ind i medarbejdernes hverdag. Det booster arbejdsmoralen og er med til at lette det mentale pres de sidste timer i løbet af dagen. Madkonceptet tilbyder en luksus frokostordning i København, som du kan læse mere om på madkonceptet.dk.

Kategorier