Foderhække og fangefolde til kødkvæg fra leverandøren Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du købe et bredt udvalg af forskellige produkter til kvægbrug. Læs bl.a. om foderhække og fangefold til kødkvæg her.

Dan Egtved

Se udvalget af foderhække på dan-egtved.dk

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige gode og uundværlige produkter til kvægbrug. Hvis du driver landbrug med kvæg, så ved du hvor vigtigt det er at have en foderhæk. Det er et slags stativ, som gør foderprocessen langt lettere for dyrene og landmændene. Foderhække kan være firkantede eller runde, og de er et slags hegn som indhegner en plads til foderet. I midten smides foderet, og så er der indrettet pladser til kvæget rundt omkring, således at hvis der fx er tolv pladser, så kan tolv køer spise på samme tid. På den måde får de lige gode muligheder for at nå ind til foderet, de behøver ikke slås om pladsen, og desuden kan de ikke træde på foderet, hvilket er virkelig smart. I kvægbrug, hvor der ikke bruges foderhække kan man risikere, at de svageste dyr ikke kan få adgang til foderet så let som de stærke og dominerende.

Specialindrettede fangefolde til kødkvæg

Dan Egtved sælger også fangefolde til kødkvæg. På hjemmesiden dan-egtved.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige produkter til landmænd og –kvinder, som driver kvægbrug. Der er mange forskellige ting, som er nødvendige, og fangefolde til kødkvæg er smarte, for på den måde kan man holde styr på dem, hvilket ellers kan være svært. Fangefolde til kødkvæg er en slags samlesæt, som man køber i elementer, og så kan man sådan set lave det så stort, som man overhovedet vil. Der er mange forskellige gode funktioner, og du kan helt sikkert opnå den slags fold, du gerne vil have. På hjemmesiden sælges også reservedele til alle produkter, så hvis du har problemer med noget, der går i stykker eller trænger til reparation, så kan du finde det, du skal bruge på hjemmesiden. Der er forskellige gode og slidstærke produkter, som alle landmænd og –kvinder skal bruge i deres hverdag, og de produceres i bedste kvalitet i galvaniseret stål.

Kategorier