Katafalk og boltreol. Stærkt udvalg med mange muligheder på handy.dk

Hos handy.dk finder du de største og mest varierede sortimenter af kvalitetsprodukter til forskellige erhverv og virksomheder, der har brug for praktiske løsninger indenfor opbevaring, transport og arbejdsstationer af høj kvalitet. Find alt fra ladvogne, boltreoler, katafalker og rullecontainere m.m. fra kendte mærker, såsom Tente og flere andre. Her er mulighederne altid mange.

Handy Transportvogne A/S

Køb en kvalitets boltreol online

Her på siden finder du Handy Transportvogne A/S’ flotte udvalg af de praktiske og organiserede boltreoler til diverse former for værktøj. En boltreol gør det nemt og overskueligt at finde rundt i, samt sortere, sit værktøj, så det er let at finde og sætte på plads igen. En boltreol er derfor særligt velegnet til forskellige erhverv og virksomheder, der har at gøre med forskelligt værktøj, som gerne skal være nemt at finde og tage i brug. Boltreolerne forhandles naturligvis i forskellige størrelser og modeller, så det er nemt at finde den rette efter netop dine behov.

Katafalk i topkvalitet. Se modellerne hos Handy Tranportvogne A/S

Her finder du Handy Transportvogne A/S’ udvalg af kistevogne og katafalker. Kistevognene og katafalkerne er her af yderst høj og holdbar kvalitet, der sikrer den mest praktiske og rare brug, når der skal transporteres fra A til B. både kistevognene og katafalkerne fås i flere forskellige størrelser og modeller, alt efter hvad der er behov for. Særligt sygehuse og hospitaler gør brug af kistevogne og katafalker, og her er Handy Transportvogne A/S det sikre sted at købe disse. Tag selv et kig på de forskellige modeller og varianter i dag.

Tøv ikke med at besøge Handy Transportvogne A/S, når dit erhverv eller virksomhed leder efter praktiske, smarte og kvalitetsbevidste sortimenter af produkter, der gør hverdagen rarere og nemmere. Mulighederne er altid mange, priserne gode og kvaliteten i top.

Kategorier