LRP – et advokatfirma fra Horsens med komplekst, erhvervsmæssigt speciale

Hos LRP er du garanteret et tæt og godt samarbejde. Hver enkelt advokat har specialiseret sig inden for et bestemt felt, og det betyder, at du kan være sikker på at få den bedst mulige rådgivning.

LRP

Advokatfirmaet LRP har kompetencer inden for mange felter

Det er ikke alle, der har stiftet bekendtskab med en advokat igennem deres tilværelse, og mange er derfor ikke klar over, hvilke kompetencer en advokat egentlig besidder. En advokat sidder nemlig ikke kun i en retssal som forsvarer, men opererer derimod ofte uden for retten, hvor andre opgaver varetages. Jurister kan varetage opgaver inden for alle mulige felter – både for privat- og erhvervskunder. LRP er Horsens største advokatfirma og beskæftiger sig til dagligt med alt mellem himmel og jord inden for advokatbranchen. Hver dag, arbejder deres jurister benhårdt for at give deres klienter en tilfredsstillende rådgivning. Det kan dreje sig om alt lige fra dødsbo og testamente til inddrivelse af gæld og lejeret. Hos LRP vil du støde på et stort udvalg af forskellige advokater, der hver især står klar til at rådgive dig. Du finder både garvede advokater, der har masser af erfaring i bagagen, samt unge og energiske, nyuddannede jurister, der i de seneste år har siddet med hovedet begravet i Karnovs Lovsamling, og derfor kender loven til punkt og prikke. Du kan finde din kommende advokat ved at besøge LRP på www.lrp.dk.

Vælg den bedste erhvervsrådgivning, og opnå de mest lukrative resultater

Erhvervslivet kan være en kompleks størrelse for mange. Det gælder både for større koncerner lige så vel som for enkeltmandsvirksomheder, og det kan være lidt af en udfordring at have styr på det hele. LRP har igennem tiden hjulpet et hav af forskellige klienter med erhvervsret og står selvfølgelig også klar til at rådgive dig. Qua positionen som det største advokatfirma i Horsens, har LRP en advokat til enhver sag inden for erhvervsret. Det er underordnet, om du har brug for advokathjælp til ansættelsesret, skatteret, inkasso eller noget helt fjerde. Sammen med LRP, får du et nært samarbejde, hvor juristen tager udgangspunkt i din konkrete sag og juristen er med dig fra start til slut, således at alt er under kontrol.

LRP står klar til at hjælpe dig – se mere på deres hjemmeside.

Kategorier