Luminex A/S har masser af referencer og forhandler kontorlamper i høj kvalitet

Hos Luminex A/S bliver du altid rådgivet af faguddannede belysningseksperter med fagteknisk kompetence, æstetisk indsigt og håndværksmæssig viden. Denne service har allerede hjulpet mange firmaer, der som referencer vidner om professionel rådgivning om alt lige fra design til produktvalg.

Luminex A/S

Referencer

Luminex A/S har mange års erfaring med at udtænke belysningsløsninger for en lang række virksomheder og virksomhedstyper som Mascot, Vola, Hotel Alsik m.m. Via dette link kan du se en række forskellige referencer, hvorudfra du kan danne dig et indtryk om fordelene ved at vælge Luminex A/S som samarbejdspartner. De tilbyder nemlig en fuldstændig belysningsløsning til dit projekt. Dette inkluderer både rådgivning, planlægning, projektering og levering af belysningsanlæg, der alt sammen bygger på den filosofi, at design, funktionalitet og økonomi skal gå hånd i hånd i deres belysningsprojekter. På den måde har alle deres referencer opnået det optimale indendørsmiljø, når det kommer til belysning.

Godt udvalg af kontorlamper

På deres hjemmeside luminex.dk har du også adgang til et bredt udvalg af armaturer med lysstyring, der findes i en række forskellige designs. Som en del af deres fuldstændige belysningsløsning får du hos Luminex A/S nemlig også et håndgribeligt indblik i deres produkter. Eksempelvis inkluderer deres sortiment bl.a. kontorlamper, der både kan monteres i loftet, hænges over borde eller monteres mod væggene for æstetisk finesse. Det brede udvalg af kontorlamper sikrer dig nemlig både optimal grundbelysning, samt fokuslys og kreativt lys, der sammen skaber det bedste arbejdsmiljø. Via deres hjemmeside kan du desuden ikke blot se de mange muligheder, du har også adgang til alle de nødvendige data om det ønskede produkt.

Tøv ikke med at kontakte Luminex A/S eller besøge deres hjemmeside www.luminex.dk, hvis du står med et nyt bygge- eller renoveringsprojekt og vil have tænkt optimal belysning ind i projektet fra start af.

Kategorier