MarkOn tilbyder alt lige fra merchandise med firmalogo til lækre gavekurve

MarkOn tilbyder forskellige firmagaver til gode priser samt personlig rådgivning og vejledning. Læs mere om en fed gavekurv eller om merchandise med firmalogo her.

MarkOn

Lækker gavekurv 

Hos MarkOn finder du mange forskellige lækre firmagaver til gode priser. Du kan bl.a. finde en populær gavekurv, hvilket er en super firmagave med mange forskellige spiselige lækkerier. Der kan bl.a. være vin, spiritus, olier, pesto, chokolade, tapenade, lakrids og meget mere i en gavekurv. Og den slags gave er den helt sikre måde at gøre folk glade på, for det er lækkerier, som alle elsker. En gavekurv er smart, når man skal give firmagaver for du kan selv ”bygge” den op, og skaber unikke og personlige sammensætninger af forskellige spiselige og drikkelige gaver inden for både mad, delikatesser, specialiteter samt produkter til den søde tand. Der er også et godt udvalg af vingaver i butikken, som giver store muligheder for ethvert firma, der elsker at give deres medarbejdere julegaver for at vise deres taknemmelighed. Firmagaver er en vigtig del af at vise sin taknemmelighed til medarbejderne, og alle elsker at få en flot gavekurv med alverdens lækkerier.

Merchandise med firmalogo

MarkOn er eksperter i firmagaver og har bl.a. et bredt udvalg af merchandise med firmalogo. Det betyder, at du kan vælge imellem et hav af krus og kopper, kasketter, løbetøj, højtalere, kuglepenne, regnslag og tasker som du kan få printet firmaets logo på. Merchandise med firmalogo er genialt, for når det gives i gave skabes der samtidig gratis reklame. Når medarbejderne løber tur med firmaets logo på ryggen bliver de ambassadører for virksomheden, og når nogen går med en paraply med logoet på gaden gør de reklame for din virksomhed. Derfor er merchandise med firmalogo genialt. Du kan tilbyde kuglepenne med logo til alle besøgende, kunder og gæster i din virksomhed, og de vil gøre gratis reklame for dig. På markon.as kan du være sikker på print i højeste kvalitet og på at logoet bliver siddende på tøjet efter gentagende vask.

Kategorier