Miljøvenlig emballage inden for take-away mad, engangsservice og papbægre

Der er et stort behov for miljøvenlig emballage til take-away mad og bionedbrydeligt engangsservice i takt med mange virksomheder i restaurationsbranchen ønsker at gøre deres del for miljøet. Plant2Plast A/S har produktudviklet alt fra papbægre til kinabokse i en bæredygtig kvalitet, og du kan bestille engros direkte på plant2plast.dk.

Plant2Plast A/S

Miljøvenlig emballage beregnet til take-away mad og engangsservice via plant2plast.dk

Plant2Plast A/S sørger for alt selv fra ide til realisering. Deres erfarne designere er med til at skabe miljøvenlig emballage i samspil med potentielle kunder. Dette betyder aktuel emballage til take-away mad og engangsservice, som passer til det danske marked. Der er tale om tallerkener af palmeblade og bambus, kaffekopper, indpakningspapir, sugerør og utallige andre bæredygtige produkter, som er med til at løfte forbrugeroplevelsen, uanset om det er på den privatejede café eller det spanske spisested. Der sælges fx tapaspinde og andre specielle former for bestik, ligesom der tilbydes flere spændende muligheder i engangskopper. Plant2Plast A/S er en af landets førende produktudviklere af miljøvenlig emballage til varm og kold take-away mad. På plant2plast.dk finder du også dispensere, rengøringsartikler samt dessertbægre og dressingbægre.

Papbægre i flere farver fra Plant2Plast A/S

Hos Plant2Plast A/S forhandler de emballage til forskellige former for drikke. Find fx flere typer af papbægre med ordentlig isolering, så drikken holdes varm i længere tid. På plant2plast.dk finder du papbægre i brun og hvid, der hver især føres i forskellige størrelser, da du selvfølgelig skal have mulighed for at kunne servere kaffen i lille, mellem og stor. Plant2Plast A/S er også leveringsdygtige med drikkelåg, der passer til deres udvalg af papbægre, som er skabt i bioplast eller bionedbrydeligt pap. Uanset hvilke artikler du leder efter, kan der bestilles engros, og derfor er stykprisen på papbægre, drikkelåge og andre miljøvenlige produkter til drikke og spise presset i bund.

Find alt fra papbægre til miljøvenlig emballage til take-away mad, ligesom du kan bestille fra et stort udvalg af engangsservice på plant2plast.dk. Hos Plant2Plast A/S slår de et slag for miljøet.

Kategorier