Ny og spændende læring til børnene

Sitet HippoMini er spækket med digitale muligheder for skoler og institutioner, hvor børnene konstruerer fysiske genstande og lærer der igennem.

Hippomini

MakerSpace

MakerSpace er et forholdsvist nyt tiltag i de danske folkeskoler og på andre institutioner, hvor det er børns læring, der er i fokus. MakerSpace går under flere navne, men konceptet er altid det samme. Børnene konstruerer fysiske objekter i fællesskab for på den måde at lære og tillære sig nye egenskaber gennem tilrettelagt leg og arbejdsopgaver. MakerSpace er en helt ny måde at tænke undervisning på, og man har allerede opnået rigtigt gode resultater med denne læringsmetode. HippoMini forhandler flere redskaber og værktøjer, der gør MakerSpace læring muligt for børn i de fleste aldersgrupper. Børnene konstruerer på egen hånd eller i grupper og gør sig mange opdagelser og erkendelser undervejs.

3D printer

En 3D printer åbner op for rigtigt mange muligheder for at eksperimentere og udforske forskellige praktiske og kreative idéer og projekter. Hos HippoMini finder man flere muligheder, når det gælder valg af 3D printere. Disse printere hører ind under den samlede paraply af nye læringsmetoder og -redskaber, som man kalder MakerSpace. Det er både sjovt, udfordrende og lærerigt at arbejde med en 3D printer. De mange muligheder, som printeren rummer, gør, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser.

Digitale læringsmidler

HippoMini er en webshop, der forhandler digitale læringsmidler til både offentlige og private institutioner. Sitet er spækket med alt det nyeste i digitale læringsmidler og -udstyr, som kan være med til at forhøje og udvide kvaliteten af den undervisning, man tilbyder børn og unge i blandt andet folkeskolerne. Besøg sitet og se nærmere på udvalget af læringsmidler og redskaber i den digitale genre.

Klik ind forbi sitet hos HippoMini og se de mange muligheder, hvor børnene konstruerer gennem digitale læringsmidler og redskaber.

Kategorier