Online forhandler af nøglebrikker og kortlæsere til skarpe priser

Uanset om du skal bruge nye nøglebrikker eller en ny kortlæser, kan du regne med en imponerende høj produktkvalitet hos ID Company. Den populære forhandler står bag et omfattende udvalg af forskellige typer kontorartikler og deres priser er altid i bund. Tag et kig på hele deres udvalg og find det, du skal bruge.

ID Company

Nøglebrikker i mange forskellige varianter

Er du ude efter nye nøglebrikker og kunne du tænke dig den bedste service, går du ikke galt i byen hos ID Company. Her kan du finde nøglebrikker i mange forskellige afskygninger så uanset om du skal bruge 13,56 MHz eller 13,56 MHz & 125 KHz (combo) nøglebrikker, er du kommet til det rette sted. Ved du ikke hvilken type dine gamle nøglebrikker er eller er du i tvivl om hvilken chip du skal bruge, tilbyder ID Company endda at undersøge dine gamle modeller helt uden beregning. De tilbyder ovenikøbet af lasergraverer dine nøglebrikker og kvaliteten er naturligvis altid i top. Besøg webshoppen i dag og tag et kig på dine mange muligheder. Har du spørgsmål angående udvalget, er du meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Den helt rette kortlæser 

En kortlæser er ikke bare en kortlæser. Derfor kan du hos ID Company altid finde flere varianter, så I har rig mulighed for at få den rette løsning for jer. Der føres blandt andet 125kHz og 13,56MHz varianter til stærke priser. Er det ELATEC, HID DECOR, HID IClass SE eller måske HID MultiClass SE kortlæsere I mangler, kan I også i den forbindelse gøre en god handel. Hvad end det er en Omnikey, Prox eller SmartID kortlæser der er behov for, er deres udvalg ikke til at komme udenom. Udvalget opdateres løbende og har I spørgsmål angående de nyeste kortlæsere eller i forhold til udvalget generelt, kan I altid kontakte deres kundeservice. Se nærmere på hele udvalget og find den helt rigtige model.

Kategorier