Papirsugerør og palmebladstallerkener i bæredygtig kvalitet

Besøg plant2plast.dk, og køb papirsugerør, palmebladstallerkner, engangsbestik i træ og meget mere inden for miljøvenlig emballage, service og serveringsartikler. Der sælges til virksomheder, som prøver at tage den grønne rute. Hos Plant2Plast A/S bliver du belønnet med kvalitet i flotte design til rimelige priser. Stykpriserne på emballagen, fadene, skålene osv. er så lave, at der er masser af rum til at score en høj avance.

Plant2Plast A/S

Stort udvalg af papirsugerør til caféer, barer m.m. på plant2plast.dk

Køb papirsugerør af komposterbart papir hos Plant2Plast A/S - for fremtidens skyld! Det handler ikke kun om vores liv og ønsker, men naturligvis om de mennesker, der kommer efter os og om dyrene, som præger vores Jord. Det skal være muligt at tænke på andre end sig selv også som virksomhed i en benhård branche. Hos Plant2Plast A/S kan du købe alt fra papirsugerør og fade i pap til kold og varm take-away emballage i biovenlig kvalitet. Deres papirsugerør fås i flotte design og med FSC-certificering. I udvalget af sugerør kan du også bestille modeller i bioplast og i et væld af farver samt design. Udvalget hos Plant2Plast A/S afspejler mange typer af virksomheder i restaurationsbranchen. Det kinesiske spisested, iskiosken og den eksklusive restaurant eller bar skal alle sammen kunne finde relevante, biovenlige papirsugerør, engangsemballage, engangsbestik mv. på plant2plast.dk. Og det kan man også, fordi Plant2Plast A/S har udviklet et væld af artikler i tæt samarbejde med forskellige restauranter, caféer osv.

Plant2Plast A/S - Se udvalget af palmebladstallerkener online

Der er markante fordele ved at vælge palmebladstallerkener. Palmeblad giver et helt unikt udtryk ved servering, som kunden kommer til at huske, og så har det også en række andre positive egenskaber. Hos Plant2Plast A/S finder du også miljøvenlige fade, skåle, tallerkener osv. i bambus og FSC-certificeret træ. Uanset om du hælder til palmebladstallerkener eller bambustallerkener, så får du en stærk stykpris, så du stadig kan tjene godt per ordre. Flere og flere skifter de konventionelle plastiktallerkener ud med de mere bæredygtige palmebladstallerkener. Ønsker du, at din virksomhed går i en grønnere retning? Så klik ind på plant2plast.dk.

Køb papirsugerør og palmebladstallerkener til caféen og spisestedet hos Plant2Plast A/S.

Kategorier