Viceværtsservice og vinduespolering samt varetagelse af mange andre rengøringsopgaver

Hos Anders Andersens Rengøring tilbyder man en bred vifte af forskellige typer erhvervsrengøring. Varetagelse af opgaver sker efter alle kunstens regler, og høj kundetilfredshed er et must. Foruden diverse typer dagligrengøring, så påtager virksomheden sig blandt andet også viceværtsservice for virksomheder, boligforeninger og lignende, samt vinduespolering i op til 53 meters højde. Læs mere om virksomheden og deres tilbud herunder.

Anders Andersens Rengøring

Udliciter viceværtsservice til Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring er én af landets ældste nuværende virksomheder inden for erhvervsrengøring. Sidenhen har man udvidet kataloget med service man tilbyder til blandt også at omfatte viceværtsservice. Viceværtsservice er et tilbud som især henvender sig til boligforeninger. Varetagelse af opgaver inkluderer blandt andet trappevask, plæneklipning og andre almindelige opgaver på grønne områder, snerydning og affaldshåndtering. Man kan naturligvis også indgå aftale om viceværtsservice ved sygdom, ferie og lignende. Kontakt eventuelt kundeservice på www.aaren.dk hvis du gerne vil vide mere om mulighederne inden for viceværtsservice. Uanset opgavens størrelse, så vil den altid blive løst med omhu og grundighed.

Læs om muligheden for professionel vinduespolering på aaren.dk

En anden type service som tilbydes af Anders Andersens Rengøring er vinduespolering. Der er mange indlysende fordele ved at udlicitere vinduespolering, ikke mindst hvis der er tale om opgaver på høje bygninger. Virksomheden råder over det nyeste udstyr inden for vinduespolering, og arbejdet udføres af stabile og erfarne vinduespudsere, hvilket sikrer at resultatet bliver skinnende rent hver eneste gang. Virksomheden har trods alt leveret vinduespolering til danske kunder siden 1968, og har således lang erfaring at trække på. Samtidigt kan man bryste sig ved at være landets første til at tilbyde Svanemærket vinduespolering.

Klik forbi www.aaren.dk hvis du gerne vil læse mere om mulighederne inden for viceværtsservice, vinduespolering og stribevis af andre lignende opgaver. Her er det kundetilfredshed som er i centrum.

Kategorier