Alt du skal bruge til konfirmationen

Foråret er over os, og dermed også konfirmationssæsonen. Spirende, unge konfirmander sidder om lidt på knæ ved alteret og skal recitere Guds ord. Hjemme venter spændte gæster og en stor fest til at fejre dem på bedste manér. En konfirmation kræver en del forberedelse. Her finder du alt, hvad du skal bruge, så din kommende konfirmand kan få en dejlig fest. 

Skovgaarden.dk

Konfirmationssæsonen er hermed i gang. De unge kommende konfirmander kan sikkert mærke spændingen i maven, når de om lidt træder ind i de voksnes rækker. En vigtig begivenhed som denne kalder også på en fantastisk fejring. Til festen er der mange ting, der skal klares og forberedes, så både konfirmand og gæster kan læne sig roligt tilbage. Her finder du alt, hvad du behøver til den store fest.

Bordpynten må ikke glemmes

Om lidt er tiden inde til, at gæsterne skal samles om bordene. Men kan de mon allesammen finde hoved og hale i, hvor de skal sidde? Her er bordkortene helt geniale. Pladserne er nemlig forudbestemte af forældre og konfirmand, så ingen behøver at være i tvivl. Hos Skovgaarden kan du finde et væld af spændende og sjove bordkort, med forskelligt design til enhver smag. 

Du kan bl.a. få bordkort til den hesteglade konfirmand i form af et ‘dressur bordkort’, der som af navnet fremgår, nemlig er formet som en hest. Er konfirmanden vild med e-sport, laves der også ‘gamer bordkort’, der er formet som en spillekonsol. Detaljerede bordkort til konfirmationen giver dit konfirmationsbord et unikt præg, og får det til at skille sig ud på en virkelig fin og enestående måde. Find alle de unikke bordkort til konfirmation lige her.

Giv sangen lidt ekstra finesse

Den famøse tale fra onkel, bedsteforældre og forældre er heller ikke at glemme. Snart triller tårerne ned ad kinderne efterfulgt af hujende gæster, der synger ”kære linedanser” eller "livstræet", og alt går op i en højere enhed. Selv her behøver det ikke at stoppe endnu. Du kan nemlig overraske dine gæster med unikke sangskjulere, der får enhver salme til at tage sig ekstra særligt ud. 

Til den sportsglade konfirmand kan du bl.a. få badminton-sangskjulere, fodbold-sangskjulere eller håndbold-sangskjulere. Dette er dog kun nogle af de mange spændende og detaljerede sangskjulere, du kan få fingrene i. Den kan kun få for lidt, når der skal holdes fest for den spirende konfirmand, og med en unik bordpynt til jeres konfirmationsfest, kan du kun forvente glæde og latter fra gæsterne. Gå på opdagelse i alt til konfirmation hos Skovgaarden via linket. 

Kategorier