Find invitationer til din næste store fest og en dekorativ madplan tavle til køkkenet på kreavaerket.dk

Kreaværket har fået hele 5 stjerner på trustpilot, og det er der en god grund til. Hjemmesiden er nemlig spækket med lækre kvalitetsvarer til skarpe priser. Du finder kreative ting til alt fra barnedåb, konfirmation, bryllup, jule- og påskefrokost og fødselsdag til boligindretning og gaver. Se det store udvalg af smukke og unikke invitationer, og find en madplan tavle, som kan være med til at gøre dagligdagen mere overskuelig.

Kreaværket

Smukke invitationer i træ eller akryl

Kreaværket laver unikke invitationer til enhver begivenhed – specielt til dig. Invitationer i træ er noget helt særligt, fordi gæsterne ikke blot får stukket et papir eller et kort i hånden, som er købt i den nærmeste forretning; de får en helt særlig og personlig invitation, som på mange måder adskiller sig fra de klassiske invitationer. Når du køber invitationer på www.kreavaerket.dk er det dig, der bestemmer, hvordan de skal se ud, og invitationerne produceres specielt til dig. Skal der navn på invitationen? Vil du have en mønstret ramme, eller foretrækker du et mere klassisk look? Det er helt op til dig. Ens for alle invitationer er, at det er ægte dansk håndværk. Kreaværket laver nemlig selv de håndskårne invitationer i deres eget værksted og har dem klar allerede inden for få dage. På invitationerne indgraveres navnene på gæsterne og den tekst, du ønsker – dermed er hver enkelt invitation helt unik. Er du lidt sent ude med invitationerne, så er det heller ikke noget problem. Ved bestilling inden kl. 17.00, bliver produktionen sat i gang samme dag, og de sendes til dig inden for 1-3 hverdage. Køber du for mere end 299,- får du også fri fragt.

Gør hverdagen mere overskuelig med en madplan tavle

Er du træt af at handle ind flere gange om uden? Nu kan du få overblik med en madplan tavle, så du kan handle ind til hele ugen og ikke konstant skal spekulere på, hvad du nu skal have til aftensmad. En madplan tavle fra Kreaværket er både dekorativ og funktionel. Vælg mellem forskellige design – alt sammen i kvalitetsmateriale til fordelagtige priser. Har du ikke så meget plads, eller vil du bare gerne have det hele samlet, så kan du også få en kombineret madplan tavle og kalender, hvor du på én og samme tid kan holde styr på hele familiens ugentlige aftaler og måltider. Du kan købe en færdig madplan tavle direkte på webshoppen, men der er også mulighed for selv at designe din egen unikke madplan tavle. Vælg design selv familiekalenderen med et personlige familienavn og hvert familiemedlems fornavne eller en anden tekst efter eget ønske. Design selv kalenderen med madplan tavle fås i hvid, lys brun, mint og grå, og I kan vælge imellem 2, 4, 5, 6, 7 eller 8 kolonner, alt efter familiens størrelse. Klik dig ind på hjemmesiden og bestil en flot madplan tavle med indbygget kalender til dig og din familie allerede i dag!

Kategorier