Køb kornfri hundemad og hvalpepakker med sund hundehvalpefoder hos HIKE

Det er bestemt ikke noget tilfælde, at så mange danske kunder vælger netop HIKE, når det er tid til at købe hundemad, så som kornfri hundemad eller hvalpepakker. Forhandleren har et væld af gode produkter på lager inden for alle de kategorier af hundemad man primært har brug for, så man går sjældent forgæves hos dem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

HIKE

Kornfri hundemad fyldt med gode råvarer

Ude i naturen, for tusinder af år siden, ville en vild hund leve af en kost, der adskiller sig noget fra den de fleste danske hunde nu om dage spiser. Men der er stille og roligt ved at komme mere fokus på indholdet i det mad, vi serverer for vores firbenede venner, ikke mindst i form af kornfri hundemad. I kornfri hundemad har man forsøgt at sammensætte en kost, der minder mest muligt om den optimale for en hund, og som er fyldt med gode råvarer. På den måde er kornfri hundemad både super godt for hundens mave, og for dens generelle velbefindende. Samtidig fås kornfri hundemad i en masse spændende smagsvarianter hos forhandlere som www.hike.dk, og helt sikkert også én som din hund vil elske.

Praktiske og smarte hvalpepakker

Udover kornfri hundemad, forhandler man blandt andet også hvalpepakker hos HIKE lige nu. Skal I til at have hundehvalp derhjemme, er hvalpepakker en god måde at komme godt fra start. I hvalpepakker er der inkluderet en fin foderskål samt et målebæger, og så naturligvis en sæk med nærende og sundt hundehvalpefoder.

Har du spørgsmål vedr. hvalpepakker, kornfri hundemad eller lignende, så kontakt HIKE, der helt sikkert gerne vil sætte tid af til en uforpligtende snak om hundemad med dig, så du kan vælge det helt rigtige produkt til din hund.

Kategorier