Legebyen.dk tilbyder et stort udvalg af både behændighedsspil og Time Timer ure til børn i alle aldre

Legebyen.dk er lige nu leveringsdygtige inden for en bred vifte af forskellige spil til både børn, unge og voksne. Her finder man den perfekte kombination imellem sjov og underholdning, samt spil hvor man samtidig kan lære noget, f.eks. behændighedsspil. Hos samme forhandler finder man desuden også de smarte Time Timer ure. Begge dele kan du læse mere om i artiklen herunder.

Legebyen.dk

Hold styr på tiden med en Time Timer

Time Timer er en smart serie af ure, der er designet til at hjælpe børn og voksne, der måske har lidt svært ved at sidde stille, eller som har lidt svært ved det med tidsopfattelse. Her kan de smarte Time Timer ure bruges som en nem og klar indikation af, hvor lang tid der er gået, f.eks. når man øver sig på et eller andet, laver lektier eller lignende. Time Timer visualiserer tiden på fin vis, hvilket både børn og voksne nogle gange kan have gavn af. Time Timer fås i mange forskellige design, så der vil næsten med sikkerhed også være et Time Timer ure, som dit barn vil synes godt om. Time Timer produkter egner sig særlig godt til børn med ADD, ADHD og autisme. Find dem som en del af kataloget hos www.legebyen.dk lige nu.

Sjove og lærerige behændighedsspil

Udover produkter fra Time Timer, kan du bl.a. også købe en bred vifte af spil hos Legebyen.dk, inden for mange forskellige kategorier. Bl.a. kan du købe behændighedsspil. Med behændighedsspil får man en god kombination af spil, der er sjove og underholdende, samtidig med at de kan være med til at styrke ens motoriske sans. Gode eksempler på behændighedsspil kunne bl.a. være klodsmajor i træ, fiskespil, BRIO labyrintspil, Spasmager og balancespil; alle spil som du lige nu finder som en del af kataloget med behændighedsspil hos den danske forhandler.

Besøg hjemmesiden hvis behændighedsspil, Time Timer ure og lignende produkter har interesse.

Kategorier