Når hunden skal i bad - sådan gør du

Det er ikke fordi, at din hund ligefrem elsker at dufte af en blomstereng, men uanset hvad har den brug for et bad en gang imellem. Især hunde, som tilbringer meget tid udenfor, har brug for jævnlige skyl. 

Når hunden skal i bad - sådan gør du

 

Det anbefales, at din hund kommer i bad cirka en gang om måneden. Dog afhænger det af, hvad for en hunderace, som du har. Nogle har brug for at bade oftere end andre, og andre tåler ikke jævnlige bade, fordi det irriterer deres hud.

Her kan du læse mere om, hvordan du får badet din firbenede ven, så du får en sund og velduftende hund derhjemme.

Sådan gør du hundens badet parat

Langt de fleste hunde elsker ikke at komme i bad. Dog er det nødvendigt at vaske dem en gang imellem, for at forebygge sygdomme og dårlig lugt.

Fyld en balje eller dit badekar op med vand, som hverken er for koldt eller for varmt. Hvis du bader hunden i bruseren, så kan det blive mere besværligt, hvis den går i panik og forsøger at rende væk.

Vælg den rigtige hundeshampoo

Din hund skal ikke bades i din Elvital split-end-repait shampoo. Hundens hår og hud er meget anderledes fra vores hår og hovedbund, derfor skal I ikke dele sæbe og shampoo.

Brug en mild og naturlig hundeshampoo for at undgå udtørring og skader på hudens følsomme hud.

Hos Pitstop for Pets kan du købe økologiske hundeshampoo med naturlige ingredienser, som efterlader pelsen skinnende ren. Pitstop for Pets hundeshampoo er designet til forskellige hundes pelsstruktur. På webshoppen kan du både finde hundeshampoo til hvalpe og voksne hunde.

Foruden hundeshampoo kan du også finde hunde- og katteudstyr til dit kæledyr.

Naturlig hundeshampoo som er sundt for hud og hår

Hundeshampoo skal ikke ændre pelsens struktur, så hunden går ud af badet med fedtet eller tør pels. En god hundeshampoo fra Pitstop for Pets renser pelsen i dybden og er nem at skylle ud igen, så sæberester ikke efterlades i pelsen.

Hundeshampooen kommer også med forskellige dufte, så din hund også dufter som om, at den lige har været i bad. Du kan for eksempel købe hundeshampoo med duft af lavendel, citrus, jojoba og melisse.

På Pitstop for Pets kan du endda købe color enhancing shampoo, som får din hunds pelsfarve til at stå flottere og skarpere end nogensinde.

Køb din favorit hundeshampoo samt andet hundeudstyr, som kan gøre hundebadet nemt og behageligt for jer begge to.

Kategorier