Tag dig godt af din hund med Diapaste til hunde, kalm til hunde eller et af de andre kosttilskud fra Dyrlægens Gård

Selvom du giver din hund foder i høj kvalitet, som opfylder dens ernæringsmæssige behov, kan det være nødvendigt med et kosttilskud som Diapaste eller Kalm til hunde. Begge dele kan du købe hos Dyrlægens Gård.

Dyrlægens Gård

Diapaste til hunde med følsomme maver

Nogle mennesker har en følsom mave og et fordøjelsessystem, der let irriteres eller udfordres. For dem kan det være gavnligt med kosttilskud særligt egnet til følsomme maver. Det samme gælder for hunde. De kan have tendens til dårlig mave, og dét ved de hos Dyrlægens Gård, som forhandler Diapaste, Kalm og lignende kosttilskud. Hvis din hund har et følsomt tarmsystem, kan Diapaste være løsningen. Diapaste til hunde er et fodertilskud, som indeholder gode mineraler og fibre, der udbedrer skader på tarmslimhinden. Salte i Diapasten gør, at væskebalancen genoprettes – ved diarré kan hunde nemlig dehydrere. Dyrlægens Gård er både en webshop og en klinik, der ejes af to dyrlæger nord for Faaborg, og de kan virkelig deres kram. Du kan trygt stole på, at deres Diapaste kan hjælpe din hund, hvis den lider af tarmproblemer.

Skån din hund i stressede situationer med kalm til hunde

Som nævnt kan hunde have diarré ligesom mennesker, og ligesom mennesker kan hunde også sagtens blive ængstelige eller nervøse. Et effektivt kosttilskud til hunde, der let bliver ængstelige bliver stressede, er Kalm, som kan købes på dyrlaegensgaard.dk. Der er mange gode egenskaber ved kalm til hunde. Det er et naturligt fodertilskud, som giver en rolig, god følelse, og det er ikke skadeligt, hvis du skulle komme til at give hunden for høj dosis. Hvis du fx ved, at din hund altid bliver nervøs og stresset, når den skal tjekkes hos dyrlægen, kan du give den Kalm et par timer forinden, enten fra en lille pumpe direkte i hundens mund eller i form af Kalmtabletter. Du kan også blande Kalm med lidt foder for at få det til at glide lettere ned.

Dyrlægens Gård er en yderst professionel virksomhed. De har mange års erfaring med hunde, hundekosttilskud og foder, og derfor kan du være helt tryg ved at give din hund kosttilskud købt på dyrlaegensgaard.dk – hvad enten det er Kalm for mere tryghed i pressede situationer eller Diapaste mod dårlig mave.

Kategorier