Hvidtogfrit.dk - Her finder du komfur, microbølgeovne og emhætter, alt I hvidevare!

Hvidtogfrit.dk er en filial i Group Nordic a.m.b.a. som blev etableret i 1978 og har sidenhen skabt sig en position inden for dansk isenkram og hvidevare. Group Nordic har et kædesamarbejde med bl.a. Kop&Kande og De Frie Isenkræmmere osv. Hvidtogfrit.dk har et kæmpe udvalg af kvalitets hvidevare fra eks. Electroloux og Miele og mange flere. Du kan hos hvidtogfrit.dk bestille hvidevare fra alle de kendte mærker og være garanteret kvalitet i top klasse. Se bl.a. vores keramiske komfur fra Gorenje og Bosch. Vi har også induktions komfur og gas komfur samt det gamle klassiske masseplade komfur, som alle kender. Vi har et hav af de forskellige mærker og du kan på vores webside læse alt om de forskellige mærker og egenskaber.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal have, så har vi en chatsupport, hvor du kan skrive alle dine spørgsmål og bekymringer ang. de forskellige hvidevarer. Vi har professionelle medarbejder og giver til hver en tid gode råd og vejledning.

Du kan også se vores kæmpe udvalg af emhætter. Vi har de traditionelle emhætter samt udtræksemhætter og mange flere. Du finder også de frit monterede emhætter fra bl.a. Gorenje, Miele og Bosch og mange andre kendte kvalitetsmærker. Vi har emhætter til de moderne og til de traditionelle. Se f.eks. Brandt frit hængende emhætte med 3 trins elektronisk softtouch regulering, beregnet til kogeø. Det er en hi-tech stilren emhætte med en suge kapacitet på max 800 m3/t. eller se de mere klassiske emhætter fra Brandt. Vi har et kæmpe udvalg af emhætter til lave priser.

Vi har også et kæmpe udvalg af microbølgeovne fra Brandt. Se bl.a. den traditionelle Brandt microbølgeovn i hvid. Eller den smarte hi-tech Gorenje microbølgeovn i rustfristål med 6 færdig programmer og optønings funktion efter tid og vægt. Se alle vores microbøgleovne på vores webside og læs mere om de forskellige funktioner og mærker.

Kategorier