Køb køkkenmaskiner, køkkenudstyr, isenkram mm. online

Kop & Kande har, udover et hav af fysiske butikker fordelt over hele landet, en velassorteret webshop, hvor du finder en masse lækre ting til dig selv og hjemmet. Her finder du produkter til køkkenet så som køkkenmaskiner, gryder og bestik. Hos Kop og Kande finder du naturligvis også en masse til hjemmets andre rum så som stuen, soveværelset samt badeværelset og til udelivet er der naturligvis også mange valgmuligheder.

Køkkenmaskine

Trænger du til en ny køkkenmaskine eller to, så kig inden for hos Kop og Kandes webshop og se det store udvalg af køkkenmaskiner. Lige nu er der et rigtigt godt tilbud på en Melitta Excellent kaffemaskine og der er ligeledes tilbud på et OBH Nordica stegetermometer. Grillsæsonen er forhåbentlig snart over os og til dette formål kan du hos Kop og Kande anskaffe dig en iGrill, der kan kobles til din iPhone, så du nemt og bekvemt kan holde øje med madlavningen på din iPhone.

Gryde

Gryder finder du i hobetal i webshoppen. Om du er ude efter en kasserolle, en almindelig gryde eller måske en suppegryder, finder du det i Kop & Kandes store udvalgt inden for gryder. Du finder gryder fra Eva Trio, Bodum, Aldente med flere. Alle gryder er af høj kvalitet og er beklædt med non-stik belægning. Husk at vælge gryde efter det komfur, der skal laves mad på. Skal der eksempelvis lavet mad på et induktionskomfur, er det essentielt at vælge en gryde der passer til formålet.

Bestik

Hos Kop og Kande finder du en hel masse smukt og funktionelt bestik. Du kan købe bestik som løsdele eller bestik i fine gaveæsker med større kvanta i. Der føres bestik fra blandt andre Georg Jensen, Jamie Oliver, Zwilling med flere. Under kategorien bestik finder du også salatbestik samt andet ta' tøj.

Hos Kop & Kande finder du en masse inspiration til indkøb til hjemmet. Er det køkkenet, der står for tur, finder du blandt andet køkkenmaskiner, gryder samt bestik.

Kategorier