Økologiske måltidskasser og vegetar måltidskasser lavet med kærlighed

Halkær Ådal tilbyder et bredt udvalg af økologiske måltidskasser, som er spækket med de bedste råvarer. Yderligere tilbyder de vegetar måltidskasser og løsninger til dem, som ønsker at undgå gluten. Hvis du vil have kompromisløs mad i det daglige uden selv at stå med al besværet, så skal du vælge måltidsløsninger hos denne landsdækkende cateringvirksomhed.

Halkær Ådal

Økologiske måltidskasser for enhver smag

Hos Halkær Ådal tilbydes flere typer af økologiske måltidskasser med fantastiske retter, der er lavet helt fra bunden af! Heriblandt tilbydes en kombineret økologisk og glutenfri måltidskasse, en grøntkasse kombineret med fisk og signaturkassen Halkær, der varmt kan anbefales. Når du vælger en økologisk måltidskasse, så tegner du et abonnement. Der tilbydes forskellige typer af løsninger inden for hver økologiske måltidskasse. Vælg antal personer, antal dage og eventuelle særvalg, som f.eks., om der skal dessert til maden. Online på halkaeraadal.dk er det naturligvis også muligt at læse mere om, hvordan hele konceptet fungerer samt se eksempler på uger for en specifik måltidskasse.

Når du først har prøvet en økologiske måltidskasse fra denne cateringvirksomhed, der tilbyder levering i hele Danmark (minus bro-faste øer), har du ikke lyst til at gå tilbage til at lave maden selv hver dag! Udover selve økologien, så tilstræber firmaet også i så vidt omfang som muligt at prioritere lokale leverandører. Hvis du ikke ønsker at abonnere på en økologisk måltidskasse til en start, er det også muligt at bestille pakkeløsninger, hvoraf du også kan nyde godt af den gratis levering (på ordrer over 900 kr.).

Vegetar måltidskasse fra Halkær Ådal – friskt og lækkert

Er du derimod på udkig efter en vegetar måltidskasse? Hos Halkær Ådal tilbyder de også et bredt udvalg af vegetariske måltidskasser, der er spækket med friske råvarer med masser af smag og andet godt. Udover at kunne abonnere på vegetar måltidskasser, er det også muligt at bestille vegetariske færdigretter med levering. Det er, i modsætning til alternativerne i supermarkedet, vegetarretter, som er lavet med masser af kærlighed. En vegetar måltidskasse kan være en fin måde at holde kødforbruget nede på.

Vegetariske færdigretter er perfekte til dem, der har brug for at blive suppleret til dagligt. Det kan være, at du har ekstra travlt to af ugens dage, hvoraf vegetariske retter med levering kunne være en oplagt mulighed for at lette stresset. Af færdigretter tilbydes bl.a. paella med cashewnødder, rødbedebøf med ingefærssauce, karrygryde med quinoa og meget andet lækkert. Se alle vegetar måltidskasser og færdigretter online i dag.

Hvis du ønsker at gøre hverdagen lidt mere lækker, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, så vælg økologiske måltidskasser og vegetar måltidskasser fra Halkær Ådal!

Kategorier