Bestil din egen fotokalender eller lav din egen billedbog hos Silkeprint

Silkeprint er landets billigste printbutik, og du kan bestille mange forskellige slags opgaver. Læs bl.a. om fotokalender eller om at lave din egen billedbog her.

Silkeprint

Fotokalender - Den perfekte gaveidé

En fotokalender er en super julegave, som du kan give til din familie eller venner. Det er et levende fotoalbum, med forskellige fotos, der skifer hver måned og som har en praktisk funktion. Du kan bestille din egen fotokalender hos Silkeprint, som printer og sender kalenderen med dine egne billeder. Der er mange forskellige opsætningsmuligheder, og du vil helt sikkert kunne finde et layout, som passer dig. Du kan uploade dine billedere og designe din egen version af årets kalender på deres hjemmeside www.silkeprint.dk, hvor priserne er i bund og kvaliteten i top. Det er virkelig en god gave, for på den måde kan familien få smukke familiebilleder fra hele året på på væggene med en praktisk funktion. Læs mere om at lave din egen fotokalender på deres hjemmeside, hvor du finder meget mere information om de gode priser og smukke produkter.

Lav din egen billedbog

Hos Silkeprint kan du også lave din egen billedbog med dine billeder, som bliver printet i høj kvalitet og leveret direkte til din dør. Der er forskellige layout muligheder, og du kan helt sikkert finde et layout, som passer dig. På siden kan du uploade dine familiebilleder og lave din egen billedbog, som bliver sendt hjem til dig med print i høj kvalitet. Vi har alle sammen masser af billeder på vores computere og telefoner, men at have en rigtig fotobog, som man kan bladre i, det er nu noget helt særligt. Det giver mere koncentration og gør, at man giver billederne den opmærksomhed, de fortjener. Du kan udvælge de bedste billeder fra ferier, hverdag og store begivenheder og samle dem i fotobøger efter år, tema eller personer. Det er en super gave at give fx til sit barn, så lav din egen billedbog på silkeprint.dk. De er landets billigste inden for printeropgaver.

Kategorier