Designgaven - Lysmanchetter, Mumi kopper og andet skønt

Hvis du leder efter den perfekte gave til en ven, et familiemedlem eller måske endda dig selv, er www.designgaven.dk det rette sted at finde den. Designgaven ligger inde med de mest imponerende og brede sortimenter af skønne produkter indenfor diverse kategorier, opdelt i interesseområder. Derfor finder du alverdens skønne produkter, heriblandt Mumi kopper og Hoptimister, lysmanchetter og andre pynteting til hjemmet. Find den bedste gave hos Designgaven i dag.

Designgaven

Lysmanchetter som kompliment til lysestagen

Gør noget ekstra ud af dine stearinlys med en eller flere smukke lysmanchetter fra det brede udvalg hos Designgaven. Her finder du lysmanchetter i flere former og farver, alt efter hvad du synes bedst om, og hvilke der passer bedst ind i netop din æstetik og indretning. Lysmanchetterne er også en skøn værtindegave eller anden form for gave til en, der holder af pynt. Find bl.a. de elskede modeller af Holmegaard Lumi lysmanchetter, som er enkle og elegante, men alligevel giver den sidste detalje.

De elskede Mumi kopper hos designgaven.dk

Mumi kopper er de sidste par år vokset utroligt i popularitet, og det er der en helt særlig grund til. Udover at være skønne barndomsminder for mange, er Mumitroldenes verden fyldt med søde, finurlige og sjove figurer, som pryder de fine Mumi kopper, du finder i stor stil hos Designgaven. Gå selv på udkig blandt Mumi kopperne, hvor du finder de velkendte figurer, såsom Snorkfrøkenen, Sniff, Lille My og selvfølgelig Mumi m.fl. Mumi kopperne er desuden det skønneste at samle på, da både du selv og dine gæster får et smil på læben til en kop kaffe eller te i en af de farverige kopper.Find din yndlings eller den, din ven ønsker sig, hos Designgaven i dag.

Der er ikke det, du ikke finder af skønne gaveidéer hos Designgaven, hvor der desuden er chance for selv at forelske sig i de mange sortimenter.

Kategorier