Dygtig fotograf tilbyder packshots og produktfotos samt produktvideoer til erhverv

Hvis du leder efter en dygtig fotograf, der har mange års erfaring med at skyde produktvideoer til erhverv, er du kommet til det helt rette sted. For Steen Knarberg Photography & Film har ikke blot erfaringen, men også ekspertisen til at løse dine opgaver. Læs med her for at blive klogere på fotografen, der bl.a. også kan hjælpe med packshots og produktfotos.

Steen Knarberg Photography & Film

Produktvideo til erhverv

Steen Knarberg Photography & Film har som nævnt stor erfaring med at producere produktvideoer til erhverv, og hvis du klikker ind på den populære fotografs hjemmeside, steenknarberg.com, vil du da også hurtigt kunne se et stort og imponerende portefølje af velproducerede og flotte produktvideoer til en lang række erhverv. Steen Knarberg Photography & Film har nogle topmoderne produktionsfaciliteter i Næstved, men kunderne kommer ikke blot fra den sydsjællandske by og omkringliggende byer som Sorø, Vordingborg, Holbæk, Slagelse, Køge og Roskilde – de kommer også fra fx Århus og resten af landet. En produktvideo er et fremragende værktøj for dig og din virksomhed til at differentiere jer på markedet og blive synlige.

Packshots og produktfotos

Og nu I er i gang, kan I også lige så godt få Steen Knarberg Photography & Film til at lave nogle flotte packshots og produktfotos. Ligesom med produktvideoerne, er nogle lækre packshots og produktfotos alfa og omega for, at I som virksomhed kan skille jer ud. Du kender det garanteret for dig selv: Hvis en webshop ikke præsenterer deres produkter på en tiltalende og professionel måde, hopper man hurtigt videre til en konkurrerende forhandler. Packshots og produktfotos i høj kvalitet kan altså med andre ord være med til at skabe et vigtigt og dyrebart førstehåndsindtryk hos jeres kunder og samarbejdspartner.

Så hvorfor ikke vælge en kompetent samarbejdspartner i Steen Knarberg Photography & Film til at lave jer en produktvideo til erhverv eller skyde nogle packshots og produktfotos? I vil bestemt ikke fortryde det.

Kategorier