Et bredt udvalg af containerløsninger

Der findes hos DC-Supply altid et bredt udvalg af kvalitetsrigtige containerløsninger, til konkurrencedygtige priser. Sortimentet byder bl.a. på container huse og brugte containere, som findes i mange forskellige modeller og størrelser.

DC-Supply.png

Container huse – Praktisk måde at bo på

DC-Supply er udbyder af en lang række forskellige container muligheder, herunder deres lækre container huse. Med et containerhus får man en hurtig, nem og praktisk måde at bo på, i den kort periode, mens ens hus eller lignende bliver bygget eller renoveret. Containerhusene fås både til private og erhvervskunder, så alle kan nyde godt af de gode løsninger. Med et containerhus fra DC-Supply er man sikret top funktionalitet og komfort, med tilstrækkelig plads til at opholde sig i en kortere periode. Containerhusene kan leveres med el, vand og varme, samt et afløb. Ligeledes tilbydes de med låsesystemer som er forsikringsgodkendte, så man kan opholde sig trygt og sikkert derinde i, samt ens ejendele. Læs mere på www.dc-supply.dk og find den bedste løsning til dine behov.

 

Salg og udlejning af brugte containere

DC-Supply er også udbyder af en masse forskellige brugte containere, som findes til konkurrencedygtige priser. De brugte containere findes både til salg eller som udlejning, hvis man blot har behov for en container i en kortere periode. Alle de brugte containere bliver tjekket og gennemgået på eget værksted, som man kan besøge i Nørresundby for at se nærmere på mulighederne. Der findes hos DC-Supply mange forskellige modeller af brugte containere, som fx deres 10, 20 eller 40 fods containere, containere til køl og meget andet. Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og se de mange forskellige muligheder og løsninger til dig.

Besøg DC-Supply allerede i dag, hvis du søger en funktionsdygtig containerløsning, i god kvalitet. Udvalget er bredt, og der kan helt sikkert findes noget der matcher dine behov og ønsker.

Kategorier