Filler behandling hos Kosmetisk Hviidsminde – få et naturligt resultat med stor virkning

kos.PNG

Går overvejelserne på en kosmetisk behandling?

Alderen indhenter som bekendt os alle, hvad enten vi vil det eller ej.

Alderstegnene ses gerne i ansigtet, bl.a. ved at ansigtshuden mister sin spændstighed og derfor også kommer til at ”hænge” og virke rynket. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige produktion af kollagen og hyaluronsyre falder.

En mindre spændstig hud kan dog også være udløst af forskellige livsstilsfaktorer. Uanset hvad der er årsagen, så er der ingen grund til at gå rundt at være ked af, at huden stille og roligt mister sit fyldige udseende. Især ikke, når du kan gøre noget ved det med en filler behandling!

Hvad kan en filler behandling?

En filler behandling kan hjælpe dig med at genskabe fylde i ansigtshuden ved, at du får indsprøjtet hyaluronsyre i de ønskede områder.

Filler behandlinger bliver især benyttet til læber, men i virkeligheden findes der en lang række anvendelsesområder. Du kan f.eks. bruge fillers til korrektion af næsepartier, udviskning af mørke rande under øjnene samt udglatning af rynker.

Filler behandlinger kræver imidlertid også en stor ekspertise, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Vælg derfor din behandler med stor omhu.

Kosmetisk Hviidsminde er en klinik, der har specialiseret sig målrettet i filler behandlinger for netop at kunne levere de bedste resultater ved hjælp af fillerprodukter fra Belotero og Stylage. Salonens store viden muliggør, at du kan få en grundig indføring i de respektive processer og derfor altid kan føle dig tryg.

Kosmetisk Hviidsminde – med international ekspertise

Du finder Kosmetisk Hviidsminde i Aarhus og Kolding, hvor teamet bliver anført af speciallæge i neurokirurgi Dorte Clemmensen. Hun har gennem de seneste mange år indhentet stor viden om filler behandlinger som underviser på internationalt plan og er desuden anerkendt som en af de bedste danske behandlere.  

Foruden filler behandlinger tæller specialistområderne blandt andet botox, Radiesse, PRF og mikrosklerosering af kar.

På hjemmesiden kan du få et grundigt indblik i, hvad de enkelte skønhedsbehandlinger har af fordele, og hvordan selve behandlingen forløber. Du kan også danne dig et godt billede af de respektive prisniveauer.

Bliv sikker på dit endelige valg

Kontakt Kosmetisk Hviidsminde allerede i dag, så du kan møde behandlerteamet og få en nøgtern vurdering af, hvilken type filler behandling der kan være det helt rigtige valg for dig. Så hvorfor ikke gøre noget godt for dig selv allerede i dag?

Kategorier