Find alt indenfor grej til haven, leudstyr og meget andet hos Bakkebjerg Naturpleje

Hvis man er på udkig efter nyt grej til brug i haven, er Bakkebjerg Naturpleje et godt sted at søge. Hjemmesiden byder på et bredt udvalg af leudstyr samt meget andet. Ved et kig herinde vil du for eksempel kunne finde Ecofan varmefordeler og gyvelsnapper og træoptrækker. Se hele udvalget på www.legrej.dk.

Bakkebjerg Naturpleje

Spred varmen fra din brændeovn med en Ecofan varmefordeler

Besøger du Bakkebjerg Naturpleje, er du sikret et bredt udvalg af forskellige produkter, der kan være til gavn for dig, der yder en indsats for naturen og miljøet. For eksempel byder hjemmesiden på Ecofan varmefordeler, der er nyttig til brug i brændeovnen. Denne smarte opfindelse fra Canada, kan fordele varmen fra din brændeovn ved hjælp af en vifte, hvor den genererer strøm fra varmen i brændeovnen. Dermed kan du få varme i hele rummet i stedet for, at al varmen stiger op under loftet. Du kan finde den i to forskellige modeller, så den passer til rummet alt efter, hvor mange kvadratmeter varmen skal fordeles ud på. Dette er et godt produkt for dig, der vil have mest muligt ud af din brændeovn. Find både Ecofan varmefordeler og brændeovnstermometer ved at klikke dig ind på www.legrej.dk.

Hiv let træer og buske op med roden med en gyvelsnapper eller træoptrækker

Arbejder du i naturen og mangler du et produkt, der kan gøre det lettere for dig, når du skal hive træer eller buske op med rod? Så har du god grund til at klikke dig ind forbi Bakkebjerg Naturpleje. Herinde byder de nemlig på et bredt udvalg af produkter, der er til fordel for dig, der arbejder i naturen. Blandt andet byder de på gyvelsnapper og træoptrækker herinde. Disse kommer i flere forskellige modeller, så du har god mulighed for at finde frem til den helt rette for dig. Dette er det helt rette for dig, der skal hive træer eller buske op, hvor du med en gyvelsnapper kan nøjes med kun at behandle den uønskede opvækst en gang. Du kan finde gyvelsnapper og træoptrækker på www.legrej.dk.

Kategorier