Find et bredt udvalg af kvalitets træpiller til skarpe priser hos Pillemand.dk

Hos Pillemand.dk kan du finde træpiller i den bedste kvalitet. De sælger bl.a. populære svenske træpiller på 6 m og Heatlets Premium 6 og 8 mm til stærke priser.

Pillemand.dk

Svenske træpiller 6 mm til konkurrencedygtige priser

Pillemand.dk sælger træpiller i den bedste kvalitet, og der er mange forskellige spændende produkter på hjemmesiden, som du kan brænde af der hjemme. Hvis du er gået over til pilleovn, så er du smart! Det er nemlig langt mere økonomisk at brænde træpiller end almindeligt pejsebrænde. I butikken finder du bl.a. svenske træpiller på 6 mm, som siges at skulle være nogle af verdens bedste. Den høje kvalitet på de små svenske 6 mm træpiller har noget at gøre med træsorten og det tryk, som de er presset under. Jo højere tryk, man presser træpillerne under, des fastere bliver de og des bedre brændværdi får de. På den måde brænder de langsomt og støt, og de giver en god solid varme over lang tid. På hjemmesiden kan du finde de gode svenske træpiller på 6 mm til konkurrencedygtige priser, og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Heatlets Premium 6 og 8 mm med levering til Sjælland

Pillemand.dk tilbyder levering til Sjælland og øerne, og de garanterer at besvare alle henvendelser inden for 5 arbejdstimer. Der er altid super god kundeservice i butikken, og hvis du er i tvivl om noget eller for første gang skal købe træpiller, så kan du altid ringe til de dygtige medarbejdere og få gode råd. Det kan nemlig være svært at finde rundt i de mange forskellige slags træpiller, briketter og andre former for brænde, for hvad er bedst? Hvad er mest økonomisk i længden? Og hvad er forskellen på den varme og ild, man får ud af det? Et mærke som butikken er stolte af at kunne præsentere er Heatlets Premium 6 og 8 mm. For de 6 og 8 mm Heatlets Premium træpiller er i en helt særlig høj kvalitet, som giver en fantastisk ild derhjemme i stuen. Læs mere om Heatlets Premium 6 og 8 mm på hjemmesiden www.pillemand.dk.

 

Kategorier