Godt udvalg af kattemad og hundefoder til skarpe priser hos HIKE

Hvad enten det er mad til familiens hund eller kat, man står og mangler, så kan det helt sikkert anbefales, at man kigger ind forbi HIKE. Her forhandles der nemlig kattemad og hundefoder af høj kvalitet og uden indhold af korn. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.hike.dk.

HIKE

Kattemad med gode ingredienser

Hvis man har en kat, som man holder rigtig meget af, og man gerne vil være helt sikker på, at man udelukkende giver den foder, som indeholder de bedste ingredienser, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi HIKE. Her forhandles der nemlig kattemad, som er sundt og helt uden korn. Kattemaden har således et højt indhold af rigtigt kød, hvilket betyder, at maden har det helt rette indhold af både fedt og olier, men også vitaminer og mineraler, som er med til, at katten holder sig sund og rask, og også at kattens pels holder sig smuk og skinnende. Kattemaden, der forhandles hos HIKE, er naturligvis også produceret uden brug af kunstige farve- og tilsætningsstoffer. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.hike.dk.

God hundefoder

Det er særdeles vigtigt for hundens trivsel og aktivitetsniveau, at den får det helt rigtige at spise, og vil man gerne være sikker på, at man får købt noget hundefoder, som ikke indeholder skadelige ingredienser, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi HIKE. Her forhandles der nemlig det bedste hundefoder, som er produceret af friske råvarer og med næringsstoffer fra rigtigt kød. Det er alt sammen med til, at man holder sin hund sund og rask, når den får hundefoder fra HIKE. Man kan læse meget mere om, hvad foderet præcist indeholder, og hvad der er det rette at købe til den hund, man har, ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.hike.dk.

På hjemmesiden www.hike.dk forhandles der et stort udvalg af kornfri foder til både hunde og katte.

Kategorier