Haugaarden tilbyder mobile hønsehuse herunder hønsehuse til 300 høns

Man finder hos Haugaarden smarte og innovative løsninger, til gårdlivet. I udvalget finder man bl.a. hønsehuse til 300 høns, samt smarte mobile hønsehuse, hvor der også er plads til 300-600 økologiske høns.

Haugaarden

Hønsehus til 300 høns

Haugaarden byder på smarte løsninger i form af hønsehuse, hvor man finder deres Model 300, som er et hønsehus til 300 høns. De smarte mobilehønsehus er specielt udviklet til det danske marked, hvor man får alt hvad man skal bruge, bare på hjul. Med et hønsehus til 300 høns, får man alle de nødvendige redskaber, for at sikre de bedst mulige forhold, til sine glade økologiske høns. Dette er en vigtig faktor, da glade og tilpassede høns, lægger flere og bedre æg. Det smarte hønsehus på hjul giver muligheden for altid at flytte huset til der hvor græsset er grønnest, samt at hønsene altid har adgang til frisk luft, med den integrerede veranda. Læs meget mere om hønsehuset fra Haugaarden, på www.haugaarden.dk.

Mobile hønsehuse 

De smarte mobile hønsehuse fra Haugaarden er en innovativ og god måde at give plads og tag overhovedet, til de mange høns. De mobile hønsehuse findes i forskellige størrelser, og kan holde alt fra 300 til 600 økologiske høns. Hvis man går med en drøm om selv at producere æg, så er de mobile hønsehuse en perfekt løsning, da det blot skal købes og sættes op, samt at det altid kan flyttes rundt, så det passer bedst til dine behov. Derudover bliver de mobile hønsehuse fra Haugaarden leveres med alle de redskaber og udstyr der skal bruges, for at sætte gang i ægge produktionen, med de økologiske høns. Find ud af mere på www.haugaarden.dk.
Besøg Haugaarden allerede i dag, hvis du ønsker at lave lækre og friske æg derhjemme, på bedst mulig vis.

Kategorier