Hyundai i10 og SEAT Tarraco er to smukke biler

Du får den bedste service hos Storgaard Biler, som tilbyder SEAT Tarraco, Hyundai i10 og andre bilmodeller fra deres bilhus. Tag turen til Bramming, eller læs mere på www.storgaardbiler.dk. Bilforhandleren giver også adgang til attraktive muligheder for privatleasing. Kom forbi, og prøvekør din drømmebil. Undersøg også, hvad din gamle bil er værd i en handel ved at klikke ind på hjemmesiden.

Storgaard Biler

Hyundai i10 kommer med moderne specifikationer - Storgaard Biler

Hyundai i10 er spækket med nogle teknologier, der forbedrer sikkerhed og køreglæde. En af funktionerne hedder eCall, som automatisk kan ringe op til 112 i forbindelse med en ulykke. Denne funktion kan redde liv i soloulykker, der ikke bliver spottet af andre biler på strækningen. Med Hyundai i10 får man også træthedsregistrering, fjernlysassistent samt aktiv vognbaneassistent. Storgaard Biler sælger den topmoderne Hyundai i10 til en god pris, der også er kompatibel med Apple CarPlay. Nogle vælger også Hyundai i10 pga. god brændstoføkonomi. Motoren kører rigtig langt på literen. Det betyder kørsel fra blot 2 kr. per kilometer. Der er rigtig mange grunde til at vælge netop Hyundai i10, og det kan herfra anbefales at købe den hos en specialist som Storgaard Biler. Læs mere om de mange features på storgaardbiler.dk, og kom forbi butikken tæt på Esbjerg, hvor du kan køre en tur i bilen.

SEAT Tarraco står også nærmere beskrevet på storgaardbiler.dk

SEAT Tarraco er også en glimrende bil til dem, der absolut ikke vil begrænses af pladsmangel. På www.storgaardbiler.dk kan du bestille SEAT Tarraco, som kommer med et rummeligt bagagerum, og som kan bestilles med 7 sæder. Tag f.eks. hele familien og børnenes venner med til en hyggelig tur på stranden, eller slå nogle af sæderne ned og hav plads til en masse bagage bagi. Det er fleksibiliteten, som mange bilejere af SEAT Tarraco er vild med. Selve kabinen byder også på offroad-elementer, der igen er et ud af mange salgspunkter på denne unikke bilmodel. Det luksuriøse indtræk er også noget, som man kommer til at glæde sig over i det daglige. Storgaard Biler er specialist i SEAT Tarraco og kan hjælpe dig med leasing samt køb.

Læs om Hyundai i10 og SEAT Tarraco på storgaardbiler.dk.

Kategorier