JB Medico Aps forhandler robuste dropstativer og kulisseskinner til ethvert behov

JB Medico Aps sælger forskelligt udstyr til hospitals- og sundhedsvæsnet, og skal du bruge kulisseskinner eller et dropstativ, så læs med her.

JB Medico Aps

Dropstativ i rustfrit stål

JB Medico Aps laver forskelligt udstyr til sundhedsvæsnet, og hvis du fx skal bruge dropstativer så har de nogle super gode modeller, som de selv laver. De er fremstillet i Danmark og er lavet af rustfrit stål. De er super robuste og tåler høj belastning, for de ved nemlig godt at der slides på udstyret i sundhedsvæsnet, men dette udstyr er lavet præcis til formålet. Et dropstativ er det stativ, hvor en pose med saltvand eller andet drop hænger, og giver den højde som skaber vandtrykket, således at de løber ind i droppet i fx armen. De bruger markedets bedste hjul, hvilket er essentielt i et dropstativ, for det skal være mobilt, så patienten kan bevæge sig med det uden problemer. De opfylder alle krav om hygiejne og er lette i vægt, men står solidt på benene. Materialet er ultralyd- og hvirvelstrømtestet og lever op til alle EU krav og regulativer.

Kulisseskinner i høj kvalitet

JB Medico Aps laver også kulisseskinner, som også bruges i hospitalsvæsnet til ophængning af materialer og udstyr. Der er sælges mange forskellige slags tilbehør, som gør det let at tilpasse kulisseskinnerne til de specifikke forhold og behov. De er lette at fastgøre til vægge, og med kløer kan der hænges hospitalsudstyr og materialer op. Der er forskellige standarder og forskellige varianter, som passer til diverse specifikke standarder, så det er vigtigt at vide hvilken slags system, der skal anvendes. Du kan altid kontakte jbmedico.com og finde mere info, for de laver skræddersyede løsninger til forskelligartede kunder. Kulisseskinner er et effektivt system, og et must-have for sundhedsvæsnet, da det helt klart er den nemmeste og mest fleksible måde at gå til udstyr i lokalerne på. Udstyret er produceret i Danmark og er i bedste kvalitet. Det er robust og holdbart, og kan bruges i årtier. Du kan læse mere om de forskellige fordele og finde god service på deres hjemmeside.

Kategorier