Køb nye kattekurve og drikkefontæne til din kat på Greencats.dk

Hos Greencats.dk finder du alt inden for kattetilbehør, herunder madskåle, kattebakker, kattekurve, børster, legetøj, godbidder, madskåle og drikkefontæner til din kat. Besøg hjemmesiden og bestil dine produkter hjem allerede i dag – fordi kun det bedste er godt nok til din kat.

Greencats.dk

Hold katten velhydreret med en drikkefontæne til katte

Tilstrækkeligt med vand er essentielt for at opretholde din kats sundhed. Med en drikkefontæne til katte drikker katte op til 50% mere, end de ville gøre af en almindelig skål. Dette skyldes, at de fra naturens side søger mod rindende vand, når dette er muligt. Greencats.dk har et glimrende udvalg af drikkefontæner til katte, så din kat kan få frisk vand døgnet rundt. Vælg for eksempel en drikkefontæne til din kat i keramik fra Petsafe, som kan indeholde op til 1,8 liter vand. Andre fordele ved at have en drikkefontæne til din kat er, at den konstante vandcirkulation hæmmer bakterievæksten. Derudover har drikkefontæner til katte et udskifteligt skumfilter, som opfanger hår og snavs, samt et udskifteligt kulfilter, som fjerner dårlig lugt og smag. Drikkefontænen til katte i keramik, er lydsvag og let at rengøre og alle dele, bortset fra pumpen, tåler maskinopvask. Et andet godt valg er den ledningsfri og selvrensende drikkefontæne til katte fra Hoopo, som kan indstilles til automatisk vandløb hver halve time, eller når din kat nærmer sig drikkefontænen. Med denne drikkefontæne stimuleres din kat til at drikke mere ved hjælp af den automatiske vandstart hvert 30. minut eller ved opfangelse af bevægelse nær fontænen. Når vandet ikke løber, er der stadig vand til rådighed i skålen på toppen af kattens drikkefontæne. UVC-lampen sørger for at dræbe bakterier i vandet en gang i døgnet, så din kat altid har rent drikkevand. Vandbeholderen kan indeholde op til 2 liter vand, og batteriet har en levetid på 30-40 dage mellem hver opladning. En drikkefontæne til din kat fra www.greencats.dk er det perfekte valg for dig og din kat! Bestil i dag og få fri fragt på ordrer over 500 kr.

Giv din kat den bedste søvn med gode kattekurve

Katte sover meget – faktisk omkring 16 timer i døgnet. Med kattekurve fra Greencats.dk i gode, naturlige materialer kan du sikre, at din kat får de optimale forhold under søvn. Her finder du kattekurve i plys og fløjl, bløde polyesterfibre og uld. Med dette skønne udvalg er du garanteret at finde de rette kattekurve, der passer perfekt til lige netop din kat. Greencats.dk er kvalitetsbevidste såvel som miljøbevidste og formår at skabe naturlige produkter i smukke designs. Er du stadig ikke helt overbevist, kan du med fordel klikke dig igennem deres gode trustpilot bedømmelser. Bestil nye kattekurve til din pelsede ven i dag og modtag kattekurven inden for 1-3 hverdage.

Kategorier