Lej eller køb en container eksempelvis en køkkencontainer hos DC-Supply

Hos DC-Supply har du siden 1981 haft mulighed for at leje eller købe både almindelige og specielle containerløsninger til hvilket som helst behov, du måtte stå med. Så uanset om du bare har brug for et par ekstra kvadratmeter derhjemme, eller skal bruge et fuldt udstyret køkken til en særlig lejlighed, har de containeren til dig.

DC-Supply

Den helt rette container 

På www.dc-supply.dk bliver du præsenteret for et væld af inspirerende og kreative idéer til, hvordan en container kan være den rigtige løsning i en masse forskellige situationer. For teamet hos DC-Supply er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser – hvilket også kan ses i de mange cases på deres hjemmeside. Det betyder, at du har mulighed for både at leje eller købe en container, der er tilpasset din situation, uanset hvilke idéer eller behov du står med. Det kunne f.eks. være, at du gik med et ønske om et cykelbibliotek, en transportabel salgsbod eller noget helt tredje. Takket være deres mange års erfaring og tekniske snilde, kan din containerdrøm hurtigt blive til virkelighed.

Køkkencontainer

Skal du bruge en container til mere specifikke situationer eller behov, så klarer teamet hos DC-Supply også det. Hos dem har du nemlig også mulighed for at leje eller købe specialdesignede eller ”all inclusive” containerløsninger som f.eks. en fuldt udstyret køkkencontainer. Så uanset om du skal bruge ekstra køkkenplads og -udstyr i forbindelse med en fest eller går hele vejen med en transportabel kantineløsning, har de containeren. Containeren kan nemlig udstyres med både køle- og frysefunktioner, lager- og kantinefaciliteter, samt en rampe til varemodtagelse, hvis der er tale om madlavning af den helt store skala.

Står du og mangler en container til privaten eller til firmaet, så tøv ikke med at klikke ind på dc-supply.dk og tag et kig på de mange forskellige muligheder. DC-Supply tilbyder nemlig containerløsninger til alle tænkelige situationer.

Kategorier