Online forhandler af diverse slags vinduesfolie og folie til glasvægge

Hos BBN Nordic finder du forskellige slags vinduesfolie og folie til glasvægge med mange forskellige formål. Læs med her.

BBN Nordic

Vinduesfolie med skræddersyet print

Hvis du skal skabe et behageligt arbejdsmiljø i en bygning med mange glasvægge og vinduer ud til gaden, så kan vinduesfolie være en smart løsning, som kan afskærme for enten solen eller nysgerrige forbipasserende på gaden. BBN Nordic sælger al slags vinduesfolie og her kan du selvfølgelig bestille skræddersyede print af billeder, reklamer, logo eller tekst, som kan monteres på dine vinduer for en god pris. Du kan også bestille solfilm, som skærmer for solens stråler uden at lukke lyset ude og som på den måde skaber et mere behageligt arbejdsmiljø i bygninger med store vinduer, hvor solen blænder i løbet af eftermiddagen. Der er forskellige muligheder, og du kan altid kontakte butikken for at høre mere om de forskellige slags vinduesfolie, som sælges til gode priser. Find lige den slags vinduesfilm, som opfylder dine behov og få et godt tilbud på siden, hvor du kan være sikker på gode priser og professionel service.

Folie til glasvægge

BBN Nordic sælger også folie til glasvægge, som kan en måde at indrette et godt arbejdsmiljø i en meget gennemsigtig bygning. Fx i et mødelokale, hvor man gerne vil have en grad af privatliv, når man holder møder, så kan dekorativ folie på glasvæggene være en måde at gøre mødelokalet lidt mindre gennemsigtigt på. Der er mange forskellige muligheder, og du kan bl.a. finde inspiration på siden, hvor du kan se eksempler på andre opgaver, som de har udført for tilfredse kunder. På den måde kan du lade dig inspirere til, hvilke motiver du gerne vil have printet på folien; inspirerende tekster, logo, tegninger eller billleder. Der er mange muligheder for folie til glasvægge og bbnnordic.dk har også erfaring med æstetiske løsninger, så du kan også søge den slags rådgivning hos dem, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvilke prints du gerne vil have lavet som film til væggene.

Kategorier