Papkrus.dk forhandler krus til varme drikke og papkrus med tryk

Papkrus.dk kan hjælpe dig med at få fat på engangsservice i høj kvalitet. Dette danske firma tror nemlig på, at verden kan blive et bedre sted ved brug af engangsprodukter, der produceres på en miljørigtig facon. På www.papkrus.dk finder du derfor både krus til varme drikke og papkrus med tryk, så din forretning kan tage sit næste skridt i en mere bæredygtig retning.

Papkrus.dk

Vælg krus til varme drikke i høj kvalitet

Et papkrus til varme drikke er perfekt til kaffen på farten, eller den varme kop te din kunde gerne vil have med sig på en lang gåtur. Hos Papkrus.dk ligger derfor mange flotte engangskopper på lager, sådan at de er klar til hurtig levering. Krus til varme drikker fra Papkrus.dk fås i flere forskellige modeller, der blandt andet varierer i form og størrelse. Dette betyder, at du kan indkøbe papkrus til varme drikke, der passer forskellige former for behov. Find for eksempel farvede papkrus eller bio papkrus, der er biologisk nedbrydelige. Alle krus til varme drikke er dog produceret i høj kvalitet, sådan at de både er varmebestandige og fødevaregodkendte. Du kan derfor nemt bestille krus til varme drikke, uanset om disse drikke serveres på messen, i kantinen eller på kaffebaren.

Køb papkrus med tryk til din café

Driver du en forretning, der sælger drikkelse af forskellig art, kan papkrus med tryk være netop det i mangler for at fremstå 100% professionelle. Papkrus med tryk gør det muligt for dig at bestille krus hjem, der er prydet af dit helt eget logo, sådan at mennesker i bybilledet kan blive opmærksom på din forretning når folk bestiller to-go. At investere i papkrus med tryk er altså noget så genialt som håndholdt reklame i øjenhøjde. Hos Papkrus.dk er det en mulighed at få tryk hele vejen rundt på koppen, hvis du ønsker maksimal reklameværdi. Ligeledes er det en mulighed at få papkrus med tryk i forskellige varianter, sådan at du kan vælge netop den type krus, der passer dig og din butik. Sidst men ikke mindst findes også den bæredygtige variant. Et miljøvenlig papkrus med tryk fremstilles uden brug af plastik, sådan at de kan smides direkte i papirbeholderen og være til gavn for både dig og miljøet. På www.papkrus.dk kan du indtaste dine ønsker og specifikationer samt uploade din forretnings logo, hvorefter et tilbud sendes tilbage i din retning!

Besøg derfor www.papkrus.dk, hvis din forretning står og mangler engangsbeholdere i god kvalitet til endnu bedre priser!

Kategorier