Rodbehandling og tandimplantater hos Tandklinikken i Sundhedshuset

Det bedste du kan gøre, er at passe på dine tænder, og bor du i Randersområdet, er det anbefalet at tage til Tandklinikken i Sundhedshuset. De er professionelle tandlæger, der håndterer alt fra tandeftersyn til rodbehandling og tandimplantater. De er et dedikeret team, der sørger for at tage sig bedst muligt af dine tænder.

Tandklinikken i Sundhedshuset

Undgå betændelse i knoglevævet med rodbehandling

Har du slået hul på tanden, eller af anden grund har brug for en rodbehandling i Randersområdet, så tag ind forbi Tandklinikken i Sundhedshuset. De tilbyder smertefri behandling, så du er sikret der ingen smerter er. Hvad er en rodbehandling? En rodbehandling er nødvendig, når der er en betændelse i tandens nerve, for at undgå at betændelsen spreder sig til knoglevævet omkring roden. Når der foretages en rodbehandling, bliver bakterier og nerven fjernet. Derefter fylder de den med cement, for at sikre der ikke trænger nye bakterier ind i rodkanalen. Efter en rodbehandling kan der være behov for en krone, det er ikke altid nødvendigt, men det er altid noget din tandlæge kan forklare om. Det vil uden tvivl være en god ide, at du tager til tandlægen med jævne mellemrum efter en rodbehandling. Bor du i eller omkring Randers, så tag ind forbi tandklinikkensundhedshuset.dk og bestil tid.

Tandimplantater matcher dine tænder

Har du mistet en eller flere af dine tænder, er tandimplantater en god langvarig løsning. Tandklinikken i Sundhedshuset er stedet for dig, der har brug for tandimplantater. De er baseret i Randers C, og kan derfor behandle dig, hvis du er i Randersområdet. Tandimplantater består af en tandrod af titanium og en porcelænstand. Det gør at tandimplantater vil sidde helt fast og have et naturligt udseende. Det kan faktisk være svært for tandlæger selv at se forskel på tand og tandimplantat. Tandlægerne vil altid vurdere professionelt om det er tandimplantater du har brug for, eller det er bro eller protese, der er den bedste løsning for dig. De fleste mennesker, uanset alder, kan få indsat tandimplantater, men der er altid stor forskel på individuelle personer. Derfor er det altid godt at vide, at de Randersbaserede tandlæger har specialister på deres team. Du bør altid tage til tandlæge, uanset om det er for tandeftersyn eller tandimplantater. Tag ind forbi tandklinikkensundhedshuset.dk og find mere information. Her kan du også finde deres kontaktoplysninger, så du kan få bestilt en tid.

Tandklinikken i Sundhedshuset har et professionelt team af dedikerede tandlæger i Randers. De er altid klar til at hjælpe dig med dine tandrelaterede problemer.

Kategorier