Salg af køle- og frysecontainere samt andre typer containere i høj kvalitet

Uanset om du skal bruge midlertidig opbevaring eller leder efter en robust transportløsning, kan du med container salg hos DC-Supply finde et væld af muligheder. Tag for eksempel et kig på deres køle- og frysecontainere, der er udstyret med adskillige smarte funktioner.

DC-Supply

Container salg efter jeres ønsker

DC-Supply er forhandleren for jer, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller pris. Her kan I finde container salg af mange forskellige typer, og finde en løsning lige efter jeres ønsker. Er der tale om stort gods, tilbydes der blandt andet Flat Rack, High Cube, Open-top og platform varianter, i flere forskellige prisklasser. Er det en isoleret model eller en model med logo der er behov for, kan de også i den sammenhæng tilbyde flere populære løsninger. Her er de ikke kun eksperter i transporttyper – du kan også finde container salg af beboelsesmodeller, der benyttes i mange forskellige sammenhænge. Uanset om der skal bruges opholdsplads på byggepladsen, toilet og badfaciliteter på festivalen eller noget tredje, kan I finde en billig løsning online hos DC-Supply. Sidder du tilbage med spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte deres kundeservice.

Køle- og frysecontainer

Skal du have transporteret temperaturfølsomt gods og vil du have en pålidelig løsning, går du ikke galt med DC-Supply. Her tilbydes der nogle af markedets mest sofistikerede fryse- og kølecontainere, med adskillige innovative features for maksimal driftssikkerhed. Du har blandt andet mulighed for en variant med indbygget SensorCLIP, så du får en automatisk e-mail eller sms ved pludselige temperaturudsving. Flere køle- og frysecontainere er designede til at være selvkørende, helt uden eksterne energiforsyninger. Du har naturligvis flere forskellige størrelser at vælge imellem, og uanset din prisklasse er der god chance for at finde en passende model. Tag et kig på hele udvalget, eller kontakt deres kompetente serviceteam hvis du har særlige ønsker.

Kategorier