Stort udvalg af kalm til kat og kosttilskuddet Arthroflex til gode priser hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård findes der et bredt udvalg af forskellige produkter til dyr, som hjælper dem på vej med et sundere liv. Udvalget byder bl.a. på kalm til katte, samt forskellige Arthroflex produkter til gode priser.

Dyrlægens Gård

Sund kalm til kat

Der findes hos Dyrlægens Gård et fornuftigt udvalg af forskellige tilskud af høj kvalitet, til katte. Herunder fås der bl.a. kalm til katte, som er et naturligt tilskudsprodukt, som indskydes i kattens primære mad. Kalm til katte går naturligt ind og styrker kattens led, og beskytter den i højere grad mod gigt og ledsmerter, som ofte benyttes på ældre katte med skavanker og bevægelsesproblemer. Kalm til katte fra Dyrlægens Gård indeholder kun naturlige og kvalitetsrigtige ingredienser, som bl.a. grønlæbet musling, glucosaminoglycaner, omega-3 fedtsyrer og meget andet. Det er ofte en god ide at begynde at benytte kalm til katte tidligt, da det ofte kan være svære at rette op på kattens gigt og ledsmerter, hvis skaden allerede er sket. Ønskes der mere viden og produkterne, kan man klikke ind på Dyrlaegensgaard.dk, hvor der kan læses mere om dine muligheder.

Arthroflex af gode ingredienser

Dyrlægens Gård udbyder også Arthroflex, som er et kosttilskudsmiddel til dyr. Det er vigtigt for enhver hund at være sund og rask, hvilket Arthroflex kan hjælpe med. Produktet tilsættes meget simpelt til hunden eller kattens primære fodder, hvor det kan indtages derigennem. Arthroflex hjælper derefter med dyrets forskellige problemer, som bl.a. ledproblemer, leverproblemer, hudproblemer eller andre problemer som fx angst og stress. Arthroflex fra Dyrlægens Gård er derfor en god løsning til ethvert kæledyr, som lyder af forskellige sundhedsproblemer, hvor det herigennem kan støttes af produktet.

Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag, hvis du ønsker et sundere liv til dit kæledyr. Produkterne går ind og hjælper på effektive og naturlige måder.

Kategorier