Udstyr til sifon og sous vide tilberedningstider på www.sousvide.dk

Leder du efter det perfekte finish, når du laver mad? Så har du brug for sifon udstyr som flasker og patroner. Spar penge på www.sousvide.dk. Hos SousVide.dk har de også samlet vejledninger til sous vide tilberedning af culotte og andet oksekød.

SousVide.dk

Køb alt i sifon hos SousVide.dk - flasker og patroner

Bestil en ny sifon online. SousVide.dk har markedets bedste priser på flasker og patroner af mærket iSi. På hjemmesiden finder du også tilbehør til din sifon som fx en dekoratørtyller. Du kan også bestille varmebeskyttende silikonecovers til flasken, holdere, air kits og reservedele. Man skelner typisk mellem fløde og soda, og SousVide.dk sælger patroner og flasker til begge typer. Denne danske specialist i sifon har nogle af de bedste priser på markedet samt hurtig levering. Når du bestiller udstyr inden for sifon eller andet avanceret køkkenudstyr på www.sousvide.dk, får du fri fragt over et vist beløb. Både private og professionelle kan benytte sig af denne hjemmeside med et sikkert betalingssystem.

Culotte sous vide tilberedning - en vejledning

Moderne kogevidenskab har flyttet på grænserne. En af de metoder, der har vakt mest opsigt, er sous vide, og der er mange ting, man kan koge i vandbad på denne måde. Det er en langsom proces ved mindre ekstreme temperaturer end almindelig madtilberedning. Man kan med fordel tilberede culotte a la sous vide. Mange melder de bedste resultater ved at tilberede culotte rødt, og det kræver en temperatur på 54 grader celsius. Hvis man ønsker at tilberede en culotte sous vide på 1,5 kilo, så tager det cirka syv timer i et sous vide vandbad. Ønsker du den perfekte culotte? Så skal du følge proceduren til punkt og prikke. Online hos SousVide.dk er der listet tider på, hvor lang tid en culotte skal have i et sous vide vandbad, men du finder også tider til andre beskæringer som fx filet, cuvette, roastbeef, flanksteak og naturligvis mørbrad.

Bestil alt inden for sifon - patroner, flasker og tilbehør. Hos SousVide.dk finder du også tilberedningsvejledninger til culotte og andet oksekød a la sous vide. Du er også i stand til at finde inspiration ved køb af kogebøger på www.sousvide.dk.

Kategorier