Varieret udvalg af kornfri kattemad og kosttilskud til hunde hos HIKE

HIKE er altid klar til at levere både kattemad og hundemad, og har altid et godt udvalg på hylderne. Det danske mærke har efterhånden eksisteret i rigtig mange år, og har derfor også den erfaring der skal til for at din hund og / eller kat nok skal blive sund og velernæret. Udover almindeligt kattemad og hundemad kan man blandt andet også købe kosttilskud til hunde på siden, hundegodbidder etc. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

HIKE

Kornfri kattemad

Den danske producent HIKE er måske nok mest kendt for at producere hundemad i særligt høj kvalitet, men faktisk viser det sig også at de producerer kattemad der holder et mindst lige så godt niveau af kvalitet. Vil du gerne være ekstra sikker på at din kat spiser godt og sundt, kan du med fordel vælge at fodre den med kattemad fra det danske mærke. Her får man kattemad som er fyldt med nærende og sunde ingredienser, som katten med sikkerhed vil synes godt om. HIKE kattemad er desuden kornfri, hvilket bestemt ikke er med til at gøre deres udvalg inden for kattemad mindre interessant.

Kosttilskud til hunde

Udover kattemad, kan du blandt andet også købe et varieret udvalg af kosttilskud til hunde hos www.hike.dk. Har man f.eks. en hund der mangler energi i hverdagen, vil kosttilskud til hunde fra det danske mærke ofte kunne få den til at have mere energi igen. Udover energitilskud til hunde kan man blandt andet også købe lakseolie til hunde, glucosamin, vitamin tilskud og en række andre spændende typer kosttilskud til hunde. Altid i den velkendte kvalitet, som man forventer af det danske kvalitetsmærke.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af kattemad eller kosttilskud til hunde, kan du altid kontakte kundeservice på siden.

Kategorier