Alt fra 50 Clues-spil til puslespil med 3000 brikker til salg

Bræt og Brikker forhandler puslespil med 3000 brikker, der er en sand udfordring selv for de mest garvede. De sælger også brætspil, familiespil m.m. Oplev en af de mest kendte hjernevridere, 50 Clues, blandt udvalget. Bestil fra hele landet med dag til dag-levering, eller oplev deres flotte, servicemindede butik midt i København.

Bræt og Brikker

Flotte puslespil med 3000 brikker hos Bræt og Brikker

Hos braetogbrikker.dk finder du puslespil med 3000 brikker i mange temaer. Hvis du ofte lægger store puslespil, så bør du overveje at investere i en puslespilsmåtte. Disse gør det væsentligt mere overskueligt at danne overblik over brikkerne, og tænk nu, hvis en af dem blev væk? I skrivende stund har braetogbrikker.dk en række spændende puslespil med 3000 brikker inkl. DC Comics superheltene fra Justice League og et Friends-puslespil med kollager fra de bedste øjeblikke. Har du prøvet 500, 1000 og 2000 brikker? Så er det måske tid til at bevæge sig op på næste niveau. 3000 brikkers puslespil er en kæmpe udfordring, hvor man skal væbne sig med tålmodighed. Har du, hvad der skal til?

50 Clues - mystiske gåder og spænding

Elsker du escape rooms? Så kommer du også til at elske spillet 50 Clues, som består af en række kryptiske gåder med forskellige sværhedsgrader. Gåderne findes i spændende fortællinger og unikke formater, der sikrer en mystisk, nærmest magisk oplevelse igennem hele spillet. På braetogbrikker.dk har de et bredt sortiment med flere titler som White Sleep, Leopolds Skæbne og Hvid Søvn. Der er altid en lejlighed til at hive 50 Clues-spillet op ad spilskuffen. Fyld chipsskålen, og sæt dig ned sammen med familien, eller inviter vennerne til ægte hygge. Der er masser af gåder og derfor også masser af glædefulde spilletimer i vente med 50 Clues. Køb gerne flere af modellerne, og hav altid et nyt spændende tema at “servere” for selskabet.

Kategorier