Fang de bedste fisk med gummidyr og bombarda fra Nytgrej.dk

Når man skal ud at fiske, er det vigtigt at have det helt rigtige grej for at kunne fange nogle store, flotte fisk - og det er, hvad du kan få inde hos Nytgrej.dk. Her finder du alt, du skal bruge til din fiskestang, så du er klar til at blive 100-meter-mester i fiskeri. Du finder alt lige fra fiskehjul og fiskeliner til gummidyr og bombarda.

Nytgrej.dk

Gummidyr til din næste fisketur

Gummidyr skal ikke forstås som noget, man bruger på en ferie sydpå. Tværtimod, så er det et vigtigt stykke grej inden for fiskeri, som Nytgrej.dk kan tilbyde i mange forskellige varianter. For med et gummidyr på krogen kan du gøre det nemmere for dig selv at fange store, flotte fisk - og endda imponere dine fiskekammerater med dine fantastiske evner. Som ofte er disse gummidyr kunstige agn, der er blevet formet efter insekter og mindre dyr, som fiskene elsker. Når fisken ser gummidyret, vil den gå efter den som et bytte og bide i den - og haps, så er der bid på krogen! Gummidyr er designet til at være effektive at bruge til eksempelvis ørredfiskeri og gør sig godt i både stillestående vand og vand med strøm. Dog kan gummidyr også bruges til bestemte fisketure, hvor man enten går efter nogle konkrete fisk eller bruger bestemt fiskegrej. For eksempel kan gummidyr også bruges til fluefiskeri og bombarda fiskeri. Tag ind forbi Nytgrej.dk og find de rette gummidyr.

Få det rette grej til bombarda fiskeri

Bombarda fiskeri er næsten en kunst i sig selv, men en effektiv måde at fiske. Kort sagt er bombarda fiskeri blot fiskeri med flåd. Flådet er så udformet i en form, der tillader, at man kan kaste længere end traditionel flåd-fiskeri. Generelt set, så handler bombarda fiskeri om at flytte små og lette agn længere ud i put and take-søen og dermed tillokke fiskene. Men hvordan fungerer bombarda, og hvordan binder man det til fiskestangen? Opsætningen af et bombarda flåd er ret enkelt, men kan stadig forvolde problemer, når man står med grejet i hænderne. Start med at sætte bombarda flådet på hovedlinen, hvor flådets tunge del skal vende tættest ind til krogen. Hvis flådet glider frit på linen, kan dette ordnes ved at sætte en gummistopper på hovedlinen efter bombarda flådet. Sidst, skal du binde en såkaldt tre-punkts-svirvel, som er med til at gøre, at din line ikke går i kludder. Dermed er du klar til at fiske. Manger du bombarda så find det inde hos Nytgrej.dk.

Kategorier