Find alt indenfor klatreudstyr hos Gubbies

Hos Gubbies finder du alt, hvad du kan drømme om indenfor klatreudstyr. Du finder her både det vigtigste og det bedste udstyr, blandt andet dynamisk klatrereb og et stort udvalg af klatregreb.

Gubbies

Dynamiske klatrereb

Gubbies præsenterer et stort udvalg, indenfor alt hvad der er både nødvendigt, vigtigt og sjovt at have når man klatrer. Du finder her det bedste udstyr, hvor der altid er fokus på din sikkerhed som klatrer. Du kan her købe dynamiske klatrereb, der med en elasticitet på omkring 10% kan være afgørende, når du klatrer med reb, idét rebet optager meget af faldet så din krop derved skånes. Dynamisk klatrereb er vigtigt at bruge, når man klatrer med reb og man må ikke bruge statisk klatrereb til andet end at rapelle og bygge svævebaner, da man ved brug af det i klatring kan komme slemt til skade. På deres hjemmeside: www.gubbies.com kan du gå på opdagelse i alt det klatreudstyr, de har samlet på et sted og læse mere om vigtigheden af at bruge dynamisk klatrereb når du klatrer frem for statisk og du vil også kunne læse hvorfor.

Klatregreb

Gubbies har specialiseret sig indenfor kvalitetsudstyr til klatring, og du kan derfor finde alt hvad du har brug for og alt hvad du synes, det kunne være spændende at bruge, der. Du finder blandt andet et stort udvalg af klatregreb, som findes i et væld af farver og sværhedsgrader. Klatregrebene udvikles hele tiden, og med nogle af verdens førende leverandører, der udvikler deres greb i samarbejde med nogle af verdens bedste klatrere, finder du her det nyeste og bedste på markedet. Foruden det mest avancerede, findes der også klatregreb til børn, som ved ikke have nogle skarpe kanter og ved at være gode at holde på, kan gøre det sjovt for de små også, at være med når de voksne er ude for at klatre. Uanset om du mangler noget konkret eller bare er nysgerrig, vil du helt sikkert blive inspireret og få lyst til at klatre og udfordre dig selv på nye måder, hvis du besøger deres hjemmeside: www.gubbies.com.

Hos Gubbies finder du klatreudstyr af absolut bedste kvalitet og til klatrere på alle niveauer. Blandt andet kan du her finde beastmaker 1000 hangboard, som du kan bruge til at træne både pull-ups og fingerstyrke, så du er klar til når du skal ud og nuppe nogle nye ruter.

Klatreudstyr

Hos Gubbies finder du klatreudstyr til klatrere uanset niveau, men altid i bedste kvalitet. Gennem samarbejder med leverandører, der udvikler deres produkter i samarbejde med nogle af verdens bedste klatrere, kan du stole på kvaliteten af de produkter, du finder på deres hjemmeside. Med alt det klatreudstyr du finder på deres hjemmeside, gælder det også at du finder omhyggelige beskrivelser af sikkerhed og anvendelse, da klatring i det fri ikke er en ufarlig sport. Uanset hvilket niveau du er på, kan du således vide dig sikker når du handler hos Gubbies, der endda tilbyder muligheden for at chatte med en medarbejder, hvis du skulle sidde tilbage med yderligere spørgsmål. Er du på udkig efter klatreudstyr, så tag et kig på deres hjemmeside: www.gubbies.com. Du vil der finde alt fra klatresko, reb, kalkposer, hjelme og klatreseler og helt til alt hvad du behøver, for selv at bygge din egen klatrevæg.

Beastmaker 1000 

Beastmaker 1000 er et hangboard, som du kan bruge til at træne derhjemme, med henblik på hurtigere at kunne klare de svære ruter i klatrehallen eller i det fri. Uden at optage meget plads, giver det mulighed for at du kan træne pull-ups og fingerstyrke i forskellige grader, alt efter hullernes dybde. Det er ofte fingrene og armene der giver op først, når man har givet sig ud på en svær rute. Ved at træne med beastmaker 1000, kan du hurtigere avancere på dette punkt. Beastmaker 1000 er lavet i træ, hvilket giver det en behagelig overflade og endda betyder, at det kan se flot ud, når det hænger monteret på dørkarmen eller væggen derhjemme. Du finder beastmaker 1000 sammen med et stort udvalg af klatreudstyr i bedste kvalitet hos Gubbies, der gennem samarbejder med nogle af verdens førende udviklere af klatreudstyr, altid har det nyeste og mest avancerede, der findes på markedet. Besøg deres hjemmeside her: www.gubbies.com og find det du søger eller bliv inspireret

Kategorier